Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ilyenkor nem érzitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ilyenkor nem érzitek azt hogy megaláztok egy fiút?

Figyelt kérdés
Udvarol neked egy fiú, de őt elutasítod, megismersz egy másik fiút, vele összejössz, szereted, szexeltek. Majd megromlik a kapcsolat, szíkatsz vele és akkor ráírsz a korábban elutasított fiúra. Nem érzed azt hogy ezzel megalázod őt?
2022. szept. 17. 13:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
24%

Ebben nincs semmi megalázó.

Ez egy szabadjegy az önfeledt szórakozásra.

2022. szept. 17. 13:15
 2/11 anonim ***** válasza:
26%
Nem az, mert én nem csinálok ilyet.
2022. szept. 17. 13:22
 3/11 anonim ***** válasza:
82%

Jajjj.. kérdezd meg még 100x és akkor előrébb leszel...

Ha eddig nem érdekeltek a válaszok, akkor most sem fognak.

2022. szept. 17. 13:25
 4/11 anonim ***** válasza:
44%
Soha nem csinálnék ilyet.
2022. szept. 17. 13:27
 5/11 anonim ***** válasza:
62%

És azok a fiúk nem érzik hogy megalázzák a lányt azzal, hogy ismerkednek egy lánnyal, majd a srác összejön egy másik csajjal, szexelnek is, majd szét mennek és újra ráír, az előző lányra?

Na erre válaszoljatok

2022. szept. 17. 13:37
 6/11 anonim ***** válasza:
89%

Attól függ.

Ha csak azért írnak rá a srácra, hogy elsírják a bajukat, az úgy tényleg nem korrekt, ha viszont szexelni akarnak, akkor mi a probléma? A srác mondhat nemet, ha akar, ha meg igent mond, neki is jó lesz.

2022. szept. 17. 13:42
 7/11 anonim ***** válasza:
68%
Már megint te?????
2022. szept. 17. 13:44
 8/11 anonim ***** válasza:
72%

Nem a lány utasított vissza, hanem te nem léptél a lány felé.

Mikor szakítás után megkeresett, akkor meg te utasítottad visszza, és vérig sértődtél, hogy nem teper utánad.

Most már költöd át a sztorit, hogy önigazolást keress?

2022. szept. 17. 13:46
 9/11 anonim ***** válasza:
40%

Igazából ezzel nem téged alaz meg, hanem saját magát. Ha nekem valaki azt mondja, nem kellek neki, akkor tartson ki emellett a döntés mellett, ne csináljon sgget a szájából.

Én a helyedben elhajtanam a lányt. Ne csak akkor kellj neki, amikor nincs más.

2022. szept. 17. 13:58
 10/11 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Gyerekek! Három csapás - egy esély. Az egy esély kijátszva így - részemről vége a dalnak. :))) Nincs útja hozzám. Mert ha elsőre nem voltam elég jó, majd másodikra jó leszek? Kinőttem már a tündérmesékből. Majd el is hiszem, hogy második nekifutásra én leszek a férfi az életében... 😆😆😆😆 Addig álljon fél lábon! :D
2022. szept. 17. 14:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!