Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem tudom, hogy döntsek. Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom, hogy döntsek. Mi lenne a jó megoldás? 24/F

Figyelt kérdés
Összeismerkedtem egy lánnyal tinderen, azért húztam jobbra mert tetszett a bio-ja semmi több. Külsőre egyáltalán nem az esetem, kövér, rövidebb hajú, fiúsabb lány… De valami eszméletlenül jókat beszélgetünk és találkoztunk is ahol megcsókoltam. Én inkább szexkapcsolatot kerestem volna fent de ez a lány valami eszméletlen és nagyon passzolnánk. Viszont külsőre totálisan alattam van, engem szeretnek a lányok, ők jönnek inkább hozzám. Félek őt felvállalni mások előtt, de elengedni meg nem akarom, mert totálisan belehabarodtam… Mit csináljak????

2022. szept. 16. 15:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Mutasd meg neki ezt a kérdést.
2022. szept. 19. 15:59
 12/15 anonim ***** válasza:
52%
Előfordul . Ezért nem vagy rossz ember , mert valaki nem tetszik ne hallgass a többiekre . Ha elmúlik a rózsaszín köd akkor viszont mi fog mellette tartani? Arról van szó hogy van valami izgató és vonzó benne külsőre / belsőre amit nem tudnál felvállalni, magad előtt is megtagadod ezért a tiltott gyümölcs érzetet kelti a gobdolkodasod miatt. Ebből maximum pár orbitális jó szex lenne. Ez úgy korrekt ha megbeszéled vele. Figyelj Julcsa borzalmasan kivánlak benne vagy-e pár menetben vagy sem, mert elkotelezodni nem akarok és megbántani sem téged . Viszont el ne mond neki hogy nem tetszik. Szubjektív kinek mi tetszik , nem gondolnám hogy jó ötlet az önbizalmat rombolni. A szandekaidat illetően meg legyél magaddal és vele is őszinte , mert így korrekt .
2022. szept. 20. 07:27
 13/15 A kérdező kommentje:
Sokan megállapodnak csúnyább társ mellett, nagyon filózok rajta, mert ilyen lányt még egyszer biztosan nem fogok találni személyiségileg. De pl a haverjaim meg biztosan cukkolnának vele hogy leálltam egy ilyen nő mellett. Sem őt, sem magamat nem szeretném nevetség tárgyává tenni. Szeretem, minden nappal egyre jobban… De félek a mások általi megítéléstől.
2022. szept. 20. 13:53
 14/15 GFman ***** válasza:
100%
Ha nem találsz ilyen személyiségű lányt többet, akkor neked is meg kell állapodnod majd olyannal,aki jól néz ki csak éppen a belső értéke nem fog neked tetszeni.Ha úgy döntenél, hogy dobod a lányt!Viszont,ha húzod még az időt és kibukik ez a dolog, hogy nem szívesen vállalod fel,szégyenled, akkor az a nagy szerelem másodpercek alatt gyűlöletté válik majd a részéről! Nem egyszerű ez, de valahogy döntened kell!
2022. szept. 20. 14:43
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem engedd el örökre! Majd talál olyat, aki fel vállalja büszkén és örül neki, hogy ilyen társa van. Ha már eleinte így gondolkodsz erről az egészről nincs értelme. "Nagy fingásnak beszarás a vége"

Mondd meg neki őszintén, hogy a személyiséged jó, de szégyellek. És nem lesz kérdés, mert ezek után, ha esze van biztos nem fog veled foglalkozni.

2022. szept. 20. 15:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!