Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne ismerkedni egy pénztárossal?
Kérdezd meg tőle, nem-e lehetne-e esetleg valami másra beváltani a kuponjaidat.
/Amúgy a pénztárosok eléggé agyon vannak hajszolva, főleg a nagyobb áruházaknál, ne várd, hogy ideje lesz flörtölni munka közben. Ráadásul a Lidl és hasonlóknál szerintem el is várják a kedvességet, mert feltűnően udvariasabb a személyzet/
Van egy pénztáros ismerősöm, aki egyszer egy kis névjegykártyát kapott a pénzzel együtt.
Amúgy házas, tehát eleve esélytelen volt a dolog, de maga a kártya annyira szépen volt megfogalmazva rajta az üzenet (annyi volt a lényeg, hogy amennyiben ideje és kedve úgy tartja, akkor szívesen meghívná egy kávéra - ez szépen, de nem eltúlozva volt megírva) hogy szingliként elfogadta volna :)
Volt régen egy német reklám, abban a termékek vonalkódjához húzogatott még vonalakat egy srác, és amikor mindet lehúzta a pénztáros a gép kiírta, hogy LOVE.
Szerintem próbálgasd, nézz utána, hátha lehetséges.
Jó munkát, illetve szép temetést nem
kívánunk.
Ismerős a helyzet, korábban én is pont Lidl-ben voltam így egy tanuló eladó lánnyal. Az a baj, hogy ez az egyik legnehezebb terep ilyen szempontból. Még talán egy Auchan vagy egy Tesco is jobb, mert a Lidl-ben iszonyat hajtják őket, a pénztárosok kb. mint a robotok úgy dolgoznak. Ráadásul be is vannak mikrofonozva, szóval nagy csevejbe nem mehet bele a vásárlóval, no meg ahogy te is írod ha kígyózik a sor mögötted te se tudsz leállni. Szóval pénztárnál hagyd, legfeljebb mosolyogj rá.
Mivel tudtommal Lidl-ben folyton rakosgatják a dolgozókat (tehát nem a pénztárban fog ülni a kiszemelted sem egész nap), esetleg akkor lenne érdemes elcsípni, mikor mondjuk a polcra pakolja fel a termékeket, aztán valami indokkal (pl: "Ne haragudj, megtudnád mondani a liszteket merre találom) megszólítani és a végén egy finomabb utalást tenni, hogy szimpatikus. Legalábbis én ezt szerettem volna alkalmazni, de sosem volt szerencsém, hogy pont ilyen helyzetben találjam. De neked sok sikert, hátha!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!