Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit mondjak ennek a lánynak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak ennek a lánynak? Egyáltalán számon kérhetem? (elkaptam tole egy betegseget)

Figyelt kérdés

Tarskereson ismertem meg. Gyonyoru kepeket mutatott magarol. Semmi baja nem volt a szemevel. Talalkoztunk.

A strandra mentünk. Lattam hogy a szeme be van gyulladva kicsit es holyagos de szemuveg nelkul nem lattam tul jol. Maga a lany szep volt. Kerdeztem fertozo-e de azt mondta nem, allergiatol van. Mondom oke. Termeszetesen volt oleles. egymas bekenese naptejjel. Nyak puszi. Aztan masnap vettem eszre hogy baszki viszket a szemem es ki van szaradva. Mondom uristen mivan ha az nem allergia volt hanem valami borbeteg a lany? Eleg durvan holyagos volt a szeme.

Most irtam neki uzenetet hogy legyszives oszinten mondja el mi ez mert ha elmegyek orvoshoz jobb ha teljes kepet kap es en is tudom mire szamitsak. Illetve odairtam neki hogy gratulalok az egeszhez es felelotlenseg hogy nem szólt emiatt. Valoszinuleg artatlan árpa. Gyerekekkel foglalkozik. Megkerdeztem tole miota van ez neki es mit mondott ra az orvos. De siman lehet hogy beteg a csaj es honapok ota otvaros a szeme es nekem sem fog soha elmúlni.

Az biztos hogy ebbol igy ismerkedes valoszinuleg mar nem lesz ha ezt felhozom, de konyorgom. Fertozo betegseggel minek megy el randizni? Ha igen miert nem szól? Ez őrület.

Kizárt hogy nem ettol viszket a szemem. Tegnap elott talalkoztunk tegnap mar tiszta szaraz volt es ma is az es viszket es erzem mintha dagadna fel nekem is. Nagyon csunya volt a szeme de gondoltam akkor biztos valami pollentol van csak.

Uhh. nagyon kivagyok.

es persze en leszek majd a szemét hogy erre rá mertem térni mi?...

2022. szept. 15. 02:15
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%
#10 Szerintem az már leesett. :D
2022. szept. 15. 08:34
 12/39 anonim ***** válasza:
100%
Agyevő bakteriumot kaptal el! De nem a csajtol!
2022. szept. 15. 09:19
 13/39 A kérdező kommentje:
Na valaszolt, azt írja nem fertozo es valami rogeszmém lehet. na biztos!!! neki meg rohad szet a szeme es higyjem is el.
2022. szept. 15. 09:35
 14/39 anonim ***** válasza:
100%
#13 Most már neked is rohad szét a szemed, miért higgyen neked bárki? :D
2022. szept. 15. 09:38
 15/39 Mathus ***** válasza:
100%

a kérdésre: ha le is *pott volna, akkor milyen beteg lennél :)))

remélem nem vakargatod reggelente, mert akkor tuti véged, lerágják a répádat a bacik.

2022. szept. 15. 09:39
 16/39 A kérdező kommentje:
amugy ez is durva h mindenki engem hibaztat amikor csak ovatos vagyok. Meg szegeny lany hat elmondta hogy allergia.... rögeszme mi?
2022. szept. 15. 09:39
 17/39 Mathus ***** válasza:
100%
#16: ezt nem óvatosnak hívják. lehet te úgy hívod, de ezzel egyedül vagy.
2022. szept. 15. 09:43
 18/39 anonim ***** válasza:
100%
#16 Na jó, igazad van... És mi a terv most, hogy örökre ótvaros marad a szemed?
2022. szept. 15. 09:46
 19/39 A kérdező kommentje:
Valószínűleg árpa. Az lehet nálam ki se fog jönni ennyire.
2022. szept. 15. 10:17
 20/39 anonim ***** válasza:
100%
Árpa ehető, ne aggodj
2022. szept. 15. 10:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!