Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen körülmények között hogyan viselkedjek a randin, ha lesz, hogyan legyek kicsit határozottabb?
Figyelt kérdés
Van egy lány a matek érettségi felkészítőn aki nagyon szimpatikus, heti 2 ilyen óránk van, 5 fős csoportban. Nekem még 1 haverom meg egy srác jár ide és 2 lány akik más-más sulikból jöttek. Ez a lány egyszerűen annyira aranyos. Mármint pl nagyon szép kezei vannak, gyönyörűen ír, okos, az arca a kis szemüvegével olyan kis kedves. Az egész kisugárzása olyan megnyugtató és aranyos. Mellettem ül, mosolyog rám néha, meg így tőlem kérdezi meg, hogy az milyen szám a táblán meg stb, pedig a másik oldalán a másik csaj ül. És ma úgy köszönt el tőlem, hogy “akkor találkozunk szerdán?”, de csak engem kérdezett, nem úgy mindenkit. Úgy érezem, hogy az alap megvan, szimpi vagyok neki. És igazából ma meg is kérdeztem, hogy nincs-e kedve egyet kávézni. Erre azt mondta, hogy sajnos sietnie kell, de a következő óra után szívesen. Így ebben a kontextusban azt sem értem, hogy a találkozunk az az órát vagy a kávét jelenti, de rávágtam, hogy persze. A következő órán meg ha elmegyünk kávézni, szerintetek mit csináljak? Hogyan viselkedjek? Randiztam már, de ilyen magragadó lánnyal még soha. 19F (nyelvi év miatt érettségizem eggyel később)2022. szept. 12. 20:39
1/4 anonim válasza:
Csak ne parázd túl , ne szorongj , probálj meg laza lenni ,
beszèltesd a csajt, figyelj rá jól oda , próbálj meg kicsit vicceskedni , próbáld meg megnevettetni ( negyed siker ) ilyesmi
2/4 anonim válasza:
Úgy viselkedj, ahogy eddig, hiszen így tetszettél meg neki.
3/4 anonim válasza:
Úgy értette, hogy legközelebb megiszik veled egy bambit. Csak legyél ügyes, nem lesz gond:)
4/4 A kérdező kommentje:
És az ügyes az pontosan mit takar #3? Mármint csak simán dumáljak vele, esetleg flörtöljek ha úgy van, első randi végén, ha jó már illik megcsókolni? Vagy egy ilyen “romantikusabb” randin ez még nem illik?
2022. szept. 13. 12:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!