Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan szólithatok le egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szólithatok le egy "idegen" srácot?

Figyelt kérdés

Ha elmegyek valahova és látok valakit aki tetszik nekem és szemez velem én tul nyuszi vagyok oda menni hozzá.1. mert nem tudom mit mondanék neki. 2.mi van ha nem is jövök be neki csak megnézett azt kész vagy csak szivatnak(ha haverokkal van )

Jól jönne pár jó duma/ürügy amivel oda mehetek egy sráchoz.

Elöre is Köszönöm !!

2008. dec. 22. 15:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ha ti arra vártok csajok,hogy a pasi lépjen az ügyben, akkor még hosszúúúú ideig fogtok várni szerintem....

Mert a mai világban már egyenlők lettek az esélyek e téren, azaz kevés a pasi, a lányok paráznak a szingli élettől, a fiúk meg félnek az elutasításoktól, így ez nem fog menni.

Tessék kezdeményezni a hölgyeknek is, szépen néznénk már ki... a legvadabb vágyaitokat ne találjuk ki? pontosabban fogalmazok: HONNAN A FRANCBÓL KELLENE TUDNUNK NEKÜNK, PASIKNAK, HOGY NEKTEK BEJÖVÜNK E VAGY SEM? EZ NEM ACTIVITY :D

Majd ha a csajok lesznek szívesek befejezni ezt a szánalmas válogatást, meg az egyéb mellékes tényezők szem előtt tartását mint példáúl a pasi - pénz - autó - népszerűség, akkor talán lesz is pasitok... de addig nem nagyon, csak a hülye bunkók.

Mellesleg már ott el van szúrva az egész párkapcsolat, hogy nem gondolkodtok... ti csajok nem hiszem hogy tisztában vagytok a férfiak önbizalmával. Nagyon rosszul esik nekünk a visszautasítás vagy a hülyítés, pont úgy, mint nektek a megcsalás, vagy a kihasználás.

Nagyon lelehet rombolni egy pasi önbizalmát, de mi is porig rombolhatjuk a szíveteket.

Ez van, hedonista világ, élvezetek, szex, pörgés és buli. Ma már senkit nem érdekelnek az érzelmek. A nők olyanok mint a pénz, amig van addig izgi, a pasik meg mint egy cipő. Összemocskolhatóak és meglehet tőlük szabadulni.

Aloha!

Leviathan

2008. dec. 25. 17:56
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkienek a választ!! sokat segitettetek:D

Amugy nekem is ez a bajom hogy a pasiknak csak az számit hogy egy lány hogy néz ki milyen népszerü vagy hogy milyen ruhákba jár jó nem azt mondom hogy egy hanyagolom magam és nem vagyok a legcsúnyább sem de akkor is a pasik csak avval akarnak járni aki nagyon szép és népszerü és azt figyelembe sem veszik hogy hogy némelyik ilyen lány milyen kétszinű és csak felvágásból a jár vele de hát én nem szolok bele inkább a pasik dolga és mikor dobják öket két hét után akkor csodálkoznak nah mind1 ugylátszik ezellen nem lehet tenni ma már tényleg a pénz és a népszerüség a legfontosabb.

Na be is fejezem.

sziasztok

2009. jan. 4. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!