Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szólithatok le egy "idegen" srácot?
Ha elmegyek valahova és látok valakit aki tetszik nekem és szemez velem én tul nyuszi vagyok oda menni hozzá.1. mert nem tudom mit mondanék neki. 2.mi van ha nem is jövök be neki csak megnézett azt kész vagy csak szivatnak(ha haverokkal van )
Jól jönne pár jó duma/ürügy amivel oda mehetek egy sráchoz.
Elöre is Köszönöm !!
"Szia! Nincs kedved meginni egy italt velem?"
Közben mosolyogj és add magad, ne játssz meg egy más személyiséget.
Néha persze ér kudarc, de ez benne van a pakliban. Túlnyomó többségben a pasik ilyenkor is kulturáltan viselkednek, ha mégsem, akkor az illető nem is volt érdemes arra, hogy megismerjen téged.
Ezt nem értem.
Általában a fiúk szoktak kezdeményezni. Ha akar tőled valamit, ő jöjjön oda hozzád.
Ez hülyeség, mióta országszerte egyre kevesebb pasi van már, a nők félnek hogy nem jut rájuk 1-1.
Ráadásul sok-sok pasi nagyon félénk, mint pl. én :)
Én is félén vagyok,és nekem abban nincs hiány,hogy ne jönnének oda a pasik hozzám:),viszont az már hiányom,hogy pont olyanok jönnek,akik nekem nem igazán tetszenek xD
Szal,szerintem érdemes próbálkozni egy lánynak is,ha megtetszik neki egy helyes srác,mert az is lehet,hogy pont ő a nagy Ő :DD
Na a kérdésre,próbálj határozott lenni,vagyis nem úgy értem,hogy odaállsz elé,mint egy katona,és megkérdezed,hogy akar-e a pasid lenni,mert tuti nem jön össze akkor.
Hanem próbáld meg mondjuk úgy,hogy odamész és vmit leejtesz,nem olyanra értem,hogy egy 20 kg könyvcsomagot,és véletlenül még a lábára is ejted,hanem,mondjuk megakarod igazítani a csatod a hajadban,és mikor kivetted,"véletlen":D leejted.
Ez csak 1 pl.,de nagyon sok fajta van...
Pl.még,az,hogy megkérdezel tőle vmit,mert nem tudod,hogy hol van mondjuk a Mammut áruház,és miközben egy picit kétségbeeső arccal ott állsz előtte,mosolyogj rá,de csak picit,aztán kezdj el vele vmiről beszélgetni,és meg is kérheted,hogy kísérjen el..
Sok fajta dolgot kitalálhatsz még...Próbálkozz!
Remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!