Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cigány lányban soha nem lehet bízni?
Nemrég rámírt Instán egy lány, amikor küldött magáról képet leesett hogy roma származású (nagyon szép az arca és nem igénytelen) meg a beszéde is ilyen roma akcentusos.
Nagyon kedves lány és művelt, a helyesírása is tökéletes. Mégis rengeteg negatív tapasztalatom volt eddig cigányokkal.
exemnek is, és jelenlegi páromnak is cigány barátnője volt előttem. mindkettővel volt elég baj elmondásaik szerint, voltak elvárások ezt vegyél azt vegyél, érdekes családi beleszólogatások a kapcsolatba. családi körülmény mind2 helyen tragikus volt, elvált szülők egyiknek anyja másiknak apja lépett le. lelki nyomorult volt mindkettő aki a másikat akarta leépíteni hogy ő jobbnak tűnjön. persze kaptam én is belőlük eleget, egyik mai napig nézi rendszeresen az insta storyjaim a másik így sok év utánra lekopott, de helyesírás mondjuk itt egyiknek se volt 10/10
de persze kivétel erősíti a szabályt vannak normális cigánylányok!
Visszanéztem, úgy kezdődött a beszélgetés hogy válaszolt egy storymra. Nem rögtön ismerkedési szándékkal.
Elég vegyeseket írtatok. De akkor nem fogok lépni jobban felé, jobb a békesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!