Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Cigány lányban soha nem lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cigány lányban soha nem lehet bízni?

Figyelt kérdés

Nemrég rámírt Instán egy lány, amikor küldött magáról képet leesett hogy roma származású (nagyon szép az arca és nem igénytelen) meg a beszéde is ilyen roma akcentusos.

Nagyon kedves lány és művelt, a helyesírása is tökéletes. Mégis rengeteg negatív tapasztalatom volt eddig cigányokkal.

2022. szept. 8. 03:40
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
93%

exemnek is, és jelenlegi páromnak is cigány barátnője volt előttem. mindkettővel volt elég baj elmondásaik szerint, voltak elvárások ezt vegyél azt vegyél, érdekes családi beleszólogatások a kapcsolatba. családi körülmény mind2 helyen tragikus volt, elvált szülők egyiknek anyja másiknak apja lépett le. lelki nyomorult volt mindkettő aki a másikat akarta leépíteni hogy ő jobbnak tűnjön. persze kaptam én is belőlük eleget, egyik mai napig nézi rendszeresen az insta storyjaim a másik így sok év utánra lekopott, de helyesírás mondjuk itt egyiknek se volt 10/10

de persze kivétel erősíti a szabályt vannak normális cigánylányok!

2022. szept. 8. 12:23
 12/32 A kérdező kommentje:

Visszanéztem, úgy kezdődött a beszélgetés hogy válaszolt egy storymra. Nem rögtön ismerkedési szándékkal.

Elég vegyeseket írtatok. De akkor nem fogok lépni jobban felé, jobb a békesség.

2022. szept. 8. 12:37
 13/32 anonim ***** válasza:
89%
9. Gáspár Laci telepi cigány.. azért aki nem telepi cigo az más kategória..
2022. szept. 8. 18:22
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok nagy szakértő, de szerintem Gáspár Lacival a hírnév miatt szállt el a ló.
2022. szept. 11. 20:41
 15/32 anonim ***** válasza:
73%
#14 Amit az ominózus videóban láttunk tőle - főleg ha az előzményekkel is tisztában vagyunk -, az tipikus cigány viselkedés. Ez a vérében van, semmi köze a hírnévhez.
2022. szept. 11. 20:48
 16/32 anonim ***** válasza:
82%
Nem tudom, szerintem inkább a nevelésen múlik, plusz a hírnév miatti giga ego meg a pia. Nekem volt olyan cigány osztálytársam, mint egy angyal. Soha semmi rosszat nem tett, ha bántották akkor sem, bár nem a telepről jött. Nincs ilyen, hogy a vérében van, legalábbis szerintem. Magyarok között is van aki úgy reagál, ahogy Laci, a viselkedés nem etnikum függő, hanem neveltetés kérdése, bár sajnos már sokszor a kettő összefügghet.
2022. szept. 11. 20:57
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Több ismerősöm is dolgozik gyermekotthonban. Egybehangzóan állítják, hogy ott is a cigányokkal van a legtöbb baj, még ha csecsemő korukban kerültek be, akkor is; pedig ott ugyanolyan nevelést kapnak, mint a magyarok. Szóval a vérükben van a bűnözés és az állatias viselkedés.
2022. szept. 11. 21:10
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
17. Kivételek mindig akadnak.
2022. szept. 11. 21:24
 19/32 A kérdező kommentje:
#17 én azt vettem észre, hogy inkább nagyobb hangúak a feketékhez hasonlóan. Feketékkel még nem volt tapasztalatom, de videókon látom hogy sokkal extrovertáltabbak általában.
2022. szept. 11. 22:27
 20/32 anonim ***** válasza:
79%
19. A nők nem is csöndesen , inkább a férfiak.
2022. szept. 12. 06:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!