Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cigány lányban soha nem lehet bízni?
Nemrég rámírt Instán egy lány, amikor küldött magáról képet leesett hogy roma származású (nagyon szép az arca és nem igénytelen) meg a beszéde is ilyen roma akcentusos.
Nagyon kedves lány és művelt, a helyesírása is tökéletes. Mégis rengeteg negatív tapasztalatom volt eddig cigányokkal.
Cigányokkal nekem is sok szar sztorim van :D
De ha ő normális, ne aggódj ezen.
Egy kezemen megtudom számolni hány rendes cigányt ismerek, de ismerek :)
Lehet ő a te kivételed, hajrá 🤘🤘🍺🍺
én annak idején pont itt találtam egy félig cigány lányt :D
amúgy normális, értelmes, kulturált ember volt, szóval ha a 0,01%-ba tartozik, akkor megérheti foglalkozni vele
Ha okos vagy, és nem kapsz pinavakságot, akkor nem kockáztatsz semmit. Amire jobb odafigyelni, hogy ha csak szórakozni akarsz vele, akkor jobb, ha hagyod. De ha komolyat is el tudsz vele képzelni, akkor miért ne? A saját érdekedben minél előbb csekkold le a szüleit meg a családját. Ha ők normálisak, akkor a csaj is az lesz. Ha "olyanok", akkor a csajból is ki fog bújni a neveltetése.
Amúgy meg: találkoztok, randizgattok, beszélgettek, mint bárki mással. Attól nem fogsz anyagilag csődbe menni, ha meghívod egy kávéra. Lehúzni akkor tud, ha hagyod magad. Ha meg valami nem tetszik, akkor szakítasz. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!