Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki lenne ha járnék egy osztálytársammal?
Én egy 14 éves évvesztes srác vagyok, igy csak most vagyok 8.dikos.
Az osztályomba jár egy nagyon szép lány akibe 5.dik óta szerelmes vagyok, 1x jártunk
de nem lett belőle semmi. Most eljött az ideje hogy újra próbálkozzak, szoktunk menni moziba a
barátnőivel, haverokkal, de ott még nem hajtottam rá igazán. Nem lakik messze, kb 1km-re tőlem.
A véleményetekre lennék kiváncsi, hogy nem lenne ciki ha az osztálytársammal járnék??
Sok értelen fiu haverjaim között...
jártam osztálytársammal.
kész káosz.
Ő szakitott.
Nekem nagyon nehéz volt minden nap találkozni vele, minden nap beszélgetni, mosolyogni. Méghozzá ugy hogy midnen szünetbe velük szoktuk tölteni az időt.
szerintem nem ciki, ha jársz vele! Ha szakít veled, ahogy már mondtad, csak 1 éved van. Másik esetben próbáld nem cikinek érezni a találkozásokat. Ha a szakítás után is bejön neked, gondolj arra, hogy egyszer már bejöttél neki és ha ugyanúgy viselkedsz talán újra összejön.
Bocsi, ha hülyeséget írtam!!!
Nyugodtan járj vele!Gondolj bele,mit veszíthetsz?Sőt szerintem még jót is tehet..
Remélem segítettem,az "N" betűért bocsesz!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!