Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van olyan munkakör a számodra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan munkakör a számodra vonzó nemnél, amitől "eldobod" az agyad, ha ismerkedés közben kiderül, hogy azzal foglalkozik?

Figyelt kérdés

2022. szept. 3. 10:28
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
22%

Nem munkakor, hanem olyanok pl hogy rallyzik, vagy szefződtetetten focista, vagy tek kiképzésre jár

Inkabb a melo mellett a pluszok amiket csinal azok nagyot tudnak dobni egy férfin.

De ismerek olyat aki pl szazmilliokat keres csak tőzsdén, vagy olyat is aki az allammal üzletel hektáros földrészekről, azért ez se semmi mégha nem is tusnak focizni sem.

Tetszenek az olyan ferfiak is akik pl egy telefonnal csinalnak szazezreket.

Ismerek egy 25 évest, ő azt csinalja hogy szegeny orszagobol (magyaro, portugália, asszem spanyol is stb)vesz nagy gépeket(pl traktor, uttisztitók meg nemtudom )es eladja gazdagabb orszagoknak(pl német)es egybol leesik neki par százezer es ez csak minimum.

Asszem van utanfutoja sokszor őszallitja vagy megoldja maskepp.

Ma 2 zsír uj audija van es saját néven lakása németben és spanyolban es 25 éves a srác!!!

Szoval az ÉSZ vagy rafináltság vagy üzleti agy, rengeteget dobnak valakin!

2022. szept. 3. 12:19
 12/24 anonim ***** válasza:
81%
*szerződtetetten focista
2022. szept. 3. 12:21
 13/24 anonim ***** válasza:
81%
Folyt De pl egy pincérben meg az tetszik hogy olyan jol néz ki fehér ing fekete gatyában hogy kb elájulok tőle szószerint!!le vagyok hidalva! Életemben nem tetszett így soha senki sehol!
2022. szept. 3. 12:25
 14/24 anonim ***** válasza:
23%
nekem tetszik ha egy nő árva
2022. szept. 3. 12:31
 15/24 anonim ***** válasza:
74%
Orvos, ápoló
2022. szept. 3. 12:50
 16/24 anonim ***** válasza:
69%
Mentős,rendőr,ügyvéd,orvos, pilóta,tűzoltó.
2022. szept. 3. 12:54
 17/24 anonim ***** válasza:
58%

A reálos csajok (mérnök, informatikus, természettudós) mindig izgalmasabbak nekem. Plusz férfiak között szocializálódtak a tanulmányaik során, és ez érződik a stílusukon is (pozitív értelemben). Kevesebb a hiszti, a játszma, a szétsértődés, jobb a humoruk, lazábbak általában.

Az asszisztens, titkárnő és irodavezető kislányoktól viszont eddig lerohadt az agyam.

2022. szept. 3. 13:17
 18/24 Musztafa Kebab ***** válasza:
55%
17-es: Brutálisan igazad van! Én nekem is fullra ez a tapasztalatom. Én voltam, aki a gyógyszerészt is írtam első hozzászólóként, de volt energetikai mérnök barátnőm is. Fullra hülye vagyok a reálos dolgokhoz, de a reálos csajokat imádom, rendkívül jó barátnő alapanyagok!
2022. szept. 3. 13:25
 19/24 anonim ***** válasza:
38%

Informatikus. Roppantul érdekel a számítástechnika, sokat tanulnék tőle.

De ha színész lenne, akkor meg egyenesen végem lenne :)

2022. szept. 3. 14:02
 20/24 anonim ***** válasza:
29%
Apám olyan üzletember, akitől eldobom az agyam azt amit ő létrehozott megteremtett
2022. szept. 3. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!