Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barito kérdése:
Egy ideje udvarolok egy nőnek. Vegyes jeleket produkált. Ma kerek perec rákérdeztem, hogy mi lesz a jövőben. Terelt. Többször kérdeztem, lelépjek, mert akkor ahhoz tartom magam. Ezt mondta: "kétségek közt hagylak". Ez mit jelent?
Figyelt kérdés
2022. szept. 1. 15:31
21/36 anonim válasza:
Ha a ló nem válik be, akkor szamárnak még talán jó lehetsz.
22/36 Kései Sirató válasza:
Játszmázik, hülyére vesz, kihasznál.
Mielőbb szakítanék.
23/36 anonim válasza:
Azt jelenti , hogy döntsd el te mit szeretnél még ő sem biztos a dologban. Ha viszont így van akkor tényleg nincs jöbője. Nekem nem jön be ha rá kell erőltetnem magam egy nőre és vissza fele nincs meg a keresés ,érdeklődés.
25/36 A kérdező kommentje:
Már nem. Kicsikartam hogy mi van benne.
2022. nov. 9. 12:28
27/36 A kérdező kommentje:
Barátnak jó vagyok.
2022. nov. 9. 12:31
28/36 Kései Sirató válasza:
Ó, ez csak egy duma, csak nem akart megbántani, valójában nem érez irántad semmit.
Én mást keresnék, olyant aki igazán szeret.
29/36 anonim válasza:
Akkor végleg engedd el, ne pazarold rá az időd. Neki is volt ideje eldönteni, mit akar. Ilyet egyébként, hogy "kétségek közt hagylak" nem is mondanék egy olyan férfinak, akivel többet is el tudok képzelni - ne haragudj, de nőként így látom. Szerintem is az van, amit írtak előttem, az egójának jót tett az udvarlásod de ennyi.
30/36 anonim válasza:
Friendzone. Ebből kapcsolat már szinte biztosan nem lesz, igazi barátság sem.
Úgy jársz a legjobban, ha megszakítasz minden kapcsolatot vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!