Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, számotokra szimpatikus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, számotokra szimpatikus, ha egy férfinek macskája van?

Figyelt kérdés
Pl bejön, ha Tinderen azt látjátok hogy a pasinak macskája van? Vagy inkább fura?

2022. aug. 31. 21:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
83%

Nem teljesen elképzelhetetlen, hogy szimpatikus lenne! :D

De most éppen nincs macskám - csak volt. Három és fél éve elpusztult szegény. 17 és fél évet megélt. :(

Hogyan osztoznánk viszont egy macska ÖNZETLEN(!) szeretetén ketten? Na, ez lenne szerintem a művészet...

2022. szept. 1. 00:36
 12/19 anonim ***** válasza:
9%
Bzis. Amúgy is utálatos állatok a macskák, semmi hasznuk, pofátlanok, tolakodóak. Akkor már inkább kutyája legyen, de kizárt hogy a lakásban összeszőrözzön mindent. Kint a helye az udvaron, fészerben.
2022. szept. 1. 03:47
 13/19 anonim ***** válasza:
68%

Ha szingli lennék, ez előnyt jelentene. Nagyon szeretem a cicákat, sajnos az enyém meghalt 3 éve, 15 éves volt.

N

2022. szept. 1. 08:36
 14/19 anonim ***** válasza:
75%
Miért, egy kutyának mi haszna van? Vagy egy gyereknek? Ha így nézzük, semminek nincs haszna.
2022. szept. 1. 14:25
 15/19 anonim ***** válasza:
20%

14# a kutya hűséges, törődik veled a macska önző, öntörvényű állat ha nem tudnád.

A gyerek?

Hát képzeld 3 évesen addig birizgálja a kulcsot a zárba amíg ki nem tudja nyitni az ajtót a mentőknek, hogy rajtad segítsen ezzel, az életedet megmentve például. De ugye akinek nincs gyereke az honnan is tudná mekkora érték és öröm ha van.

2022. szept. 1. 15:47
 16/19 A kérdező kommentje:
15: mekkora hulyesegeket irsz, latszik hogy neked meg macskad nincs. Ontorvenyu az igaz, de nem onzo egyaltalan, hanem a gazdajaval nagyon kedves es sok szeretetet ad. Persze aki a szeretethianyat akarja orvosolni es azert kell neki allat hogy valaki rajongjon erte akkor persze arra a kutya jobb. Egyebkent szeretnek egy nemetjuhaszt is ha lesz kertes hazam, szoval nincs bajom a kutyusokkal sem, mielott valaki belekotne ebbe.
2022. szept. 1. 16:45
 17/19 lizzi77 ***** válasza:
54%
Én állat szerető ember vagyok, sztem aki felelős állattartó, az eleve együttérzőbb egy olyannal szemben, aki azért nem tart állatot, mert szőrös lesz a kell. Én 25 évig kutyás voltam, tesóméknál van egy cukker tacsi, ő kiskorától össze van szoktatva a macskámmal, akit 2 êve betegen találtam. És bár allergiás vagyok(voltam) rá, nem volt szívem otthagyni. Teljesen más a 2 faj, ez igaz, de a makkerok is szeretik a gazdájukat, az enyém fut elém, ha jövök melóból, pl. Csak nem olyan nyilvánvaló, mint a kutyánál,de zabálnivalók. A kutyák extrovertáltak, a macskák meg introvertáltak , kinek mi jön be jobban.
2022. szept. 1. 20:52
 18/19 anonim ***** válasza:
33%
Rühellem a macskákat. És a macskás embereket is. Kényes hisztis introvertált szarok.
2022. szept. 2. 12:39
 19/19 anonim ***** válasza:
57%

19# jó, lehet kicsit markáns vélenyen van a 18 as

De te meg miért nem tudod lenyelni hogy ami neked cukimuki, az másnak nem az?

2022. szept. 2. 13:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!