Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit akar?
Van egy srác, 1 évvel fiatalabb nálam, és osztálytársam. Nekem nagyon tetszik, és az jön le nekem , hogy én is bejövök neki. Folyton odajön hozzám, rámnéz, ha nem figyelek rá hozzámér, vagy a hátam mögött elkezd piszkálni hogy nézzek már hátra. :D Aztán csak mosolyog. Erre most kiderült hogy lehet van barátnője.. de nem tudom.. csak arckönyvön van egy pár ilyen kommentje, mármint annak a csajnak.. És csinált ilyen képet is, ahol ugye megjelöli az embereket akiket szeret, és engem másodiknak jelölt be, a nővére után. Gyerekes kérdés, de tényleg nem tudom most akkor mit akar..:D
a válaszok fele úgyis az lesz hogy kérdezzem meg tőle, igen, meg is fogom, de csak majd hétfőn a suliba :) de azért kíváncsi vagyok ti mit gondoltok erről :)
köszi hogy elolvastad. :D
Most akkor lehet hogy van barátnője, vagy kiderült, vagy lehet hogy kiderült, vagy kiderült, hogy lehet, hogy van barátnője?
Hát kérdezz már rá!
Nabumm, első a nővér, második meg te, hát ettől dőljön már össze a világ.
Örülj, hogy nem a "lehet hogy van barátnője" lett az első.
arckönyv??
nem inkább facebook?
kiderült, hogy lehet, hogy van barátnője :D és oké, majd úgyis megkérdezem :D köszönöm a gyors válaszokat:D
és igen, arckönyv :D így jobban hangzik xD
nem, nem a facebook után :D
utálom az fb-t, de személyesen nem mer semmi olyat mondani, max a nézéséből tudnék leszűrni valamit, szal gondoltam azért jelent valamit ha egyből rám gondolt..:D boccs:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!