Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha nem tartott volna vonzónak/...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem tartott volna vonzónak/jó nőnek, akkor nem is akart volna velem ennyire lefeküdni? Inkább a személyemmel lehetett baja, nem a kinézetemmel?

Figyelt kérdés

Tinderen ismerkedtem meg egy férfival, én úgy éreztem nagyon jól sikerült az első randi, nagyon jót beszélgettünk, minden klappolt, egy hullámhosszon voltunk. Rengetegszer megérintett közben, azt mondta gyönyörű vagyok, a végén megcsókolt, és közben elélvezett. Azt mondta, ilyen soha nem volt még vele, eléggé zavarba is jött, majd mindenáron le akart velem feküdni, de nem mentem bele.

Azóta viszont nem keres, pedig előtte nagyon érdeklődő volt, és azon gondolkodom, hogy most nem voltam neki szimpatikus (nem úgy tűnt), vagy csalódott a kinézetemben (képeken azért előnyösebben nézek ki).

2022. aug. 31. 09:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
96%
Én inkább arra tippelek, hogy meg akart fektetni, de nem mentél bele, így következő randiba már nem akar energiát ölni.
2022. aug. 31. 10:33
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy baja volt a személyiségeddel. Simán lehet, hogy már alapvetően csak a dugásra ment. Van ilyen férfi is.
2022. aug. 31. 10:51
 13/14 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem barmilyen notol elelvezett volna, ha megcsokolja. Ha igy nezzuk nem volt kifogasa a kinezeted ellen. Hogy derult ki? Gondolom nem ugy, hogy bealudt utana.
2022. aug. 31. 13:46
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem veled volt a baj azzal hogy első randin nem kapott meg! Így se úgy sem keresett volna mert valószínűleg az egy éjszakás kalandokat keresi, nem akar sokaig udvarolni azert hogy megkaphasson valakit, mikor tudja van olyan lány akit már masnap is megkaphat! Nem veszítettél semmit inkább nyertél én azt mondom!
2022. szept. 1. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!