Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdeményezzek, közeledjek hozzá?
Van egy fiú, lassan 18 éves. Egy iskolába járunk, minden nap egy busszal. Már egy ideje tetszik, többször megakadt a szemem rajta, amit szerintem észrevett. Valami indok kellene, amiért leszólíthatnám
köszi előre is
L/16 :)
Ülj mellé a buszon.Kérdezd meg,hogy leülhetsz-e mellé.Kérdezd meg hogy van stb.
15/L
Komolyan van ilyen, hogy a lányok ilyen nyíltan pasiznak? Nem mondom, hogy baj, de tök fura! :D
Egyébként, ha van benned elég bátorság, akkor simán tedd meg, elég szomorú, mikor az emberek a saját büszkeségük, gátlásaik miatt fosztják meg magukat a boldogságtól!
Szólítsd meg, légy bátor! :) Vagy amikor felszállsz a buszra, esetleg nincs ülőhely és a fiú ácsorog, akkor menj oda és "véletlen" menj neki, aztán mond, hogy "bocsi, ne haragudj" és utána beszélgessetek! :)
Sok sikert! :)
köszi a válaszokat :D
én is kieszeltem egy tervet:
amikor lesz rá alkalmam, hátulról odamegyek hozzá és elkezdek valamit dumálni, aztán megfordul és bocsánatot kérek h "összetévesztettem" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!