Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sokat beszél magáról, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokat beszél magáról, hogy jelezzem neki?

Figyelt kérdés
Van egy pasi, aki minden szempontból bejön, kivéve egy dolgot. Azt tudja magáról, hogy szeret sokat beszélni, ezzel nincs is semmi gond, de kb úgy 70%ban magáról beszél, a maradék 30% szól csak rólam. Mikor beindul a dumalassal , észre sem veszi azt sem, ha én mondok valamit magamról , nem reagál rá, csak folytatja a saját mondanivalóját. Ritkán azért érdeklődik felolem, kerdez rólam. És mindig várja a reakciómat a mondandójára. Egyébként ő keres folyton, biztos hogy érdeklem. De az a baj, észre sem veszi, hogy ezt csinálja, hogy ő áll a középpontban én meg csak mellékes vagyok a 30%ommal. Igaz hogy én nem vagyok nagydumás, inkább jó hallgatóság vagyok, nem tudok nagy sztorikat mesélni, kivarom míg kérdeznék valamit, max akkor mesélek magamról hosszabban. A randizgatas stádiumában vagyunk. Ezt leszámítva mindenben tökéletesen hozzám passzol, nagyon hasonlítunk gondolkodásban, értékrendben. Szerintetek jelezzem neki ezt? Mégis hogyan, hogy ne bántsam meg? Meg hát azt sem akarom, hogy azért érdeklődjön kerdezgessen mert arra kérem :D
2022. aug. 28. 19:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
76%
Amikor elkezdi a történeteit, térj át spontán a tiedre.
2022. aug. 28. 19:51
 2/15 anonim ***** válasza:
69%
Amikor épp te mesélsz, mond neki, hogy olyan jó hogy meghallgatsz engem is. Imádom benned. Hidd el kapcsolni fog.
2022. aug. 28. 20:02
 3/15 anonim ***** válasza:
93%

Pont ugyanez volt velem is par honapja ( https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tarsasagi-elet__1159..

En megprobaltam ezt nyiltan elmondani neki. Elmagyaraztam, hogy ha csak hallgatosag vagyok, akkor nem erzem, hogy erdeklodik irantam, akkor sem, ha tudom, hogy igy van. Megertonek mutatkozott, es biztositott rola, hogy nagyon erdekesnek talal, de bevallotta, hogy kicsit ontelt (:D), aztan a kovetekezo randin is ugyanez ment. Utana offoltam.

Ritka az olyan pasi, akinel megvan az osszhang ilyen teren. Sokan betanuljak, hogy "kerdezd a lanyt", ami szinten tok feltuno, nem termeszetes neha.

2022. aug. 28. 20:04
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne hallgass az elso ket valaszolora.

"Jelezni", passziv-agresszivan kommentalni megis mire jo??

Elozo voltam.

2022. aug. 28. 20:05
 5/15 anonim ***** válasza:
70%

Pénzt mernek tenni rá , hogy egy nagyarcú egoista.( Valószínű van valahonnan pénze, laza és nem görcsöl nőn sem )

Megmondhatod neki, aztán vagy változik vagy nem , de untatni fogja a mondandód, vagy mondasz valamit és ő majd egyből mond valami nagyobbat.

Ez a típusú férfi ezzel jár.

Mint olvasó , számomra csak az a kérdéses, hogy ez a tulajdonsága felül fogja e írni a kapcsolat létrejöttét - többnyire nem szokta.

2022. aug. 28. 20:06
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is kifogtam egy nagyon jó pasit, és kedves is volt és érdekeltem is.

Tényleg a tökéletes... lehetett volna.. ha...

Annyit dumált, és annyi felesleges részlettel és annyi unalmas részlettel, hogy nem bírtam. Akartam nagyon és semmiképp sem akarnék egy kuka pasit, de ez sok volt, hogy kérdeztem róla valamit amire pár mondatos választ vártam és másfél óráig kérdezés nélkül mondta mondta.

Én hagytam a francba egy hülye indokkal, de igazából ez zavart benne.

2022. aug. 28. 20:08
 7/15 anonim ***** válasza:
88%

Nekem ez a megváltás lenne, az én életem nincs tele millió sztorival.

Én ezt úgy hidalnám át, hogy ha rá tudok kapcsolódni, akkor beszélek a saját tapasztalataimról ezzel kapcsolatban. Ha nem érdekel, akkor ha nem kérdezel vissza; nem lesz végtelen történet, mert nincs mire reflektálnia, vagy bedobhatsz olyasmit, ami neked fontos.

2022. aug. 28. 20:12
 8/15 anonim ***** válasza:
39%

70-30% nem olyan rossz arány. Te is szóhoz jutsz, csak feleannyi időt beszélsz, mint ő. Azt írtad, nem vagy nagydumás, inkább jó hallgatóság. Akkor meg mi a gondod?

Ha 95-5% lenne az arány, akkor jogos lenne a kérdésed.

2022. aug. 28. 20:21
 9/15 anonim ***** válasza:
70%
Számomra ez betenné a kaput, mert ez a fajta viselkedés nálam nagy adag egoizmust tülröz. Volt szerencsém hasonlóhoz, folyamatosan a szavamba vágott,lesajnálta a mondandómat, cinikus, nagyképű, arrogáns megnyilatkozásai is voltak később. Ebből a fajta pasasból elég is volt ennyi...
2022. aug. 28. 20:24
 10/15 anonim ***** válasza:
73%

Tököm se érdekelné, hogy megsértődik, vagy se.

Megkérdezném, hogy amúgy akarsz is tőlem valamit, vagy csak kell valaki, aki meghallgat?

2022. aug. 28. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!