Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy lány aki nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány aki nagyon tetszik nekem de van barátja sajnos már 1.5 éve, van esély hogy rövid időn belül egyedül legyen?

Figyelt kérdés

Úgy gondolom hogy én is bejövök neki, de ugye nincs egyedül.

1.5 év eléggé soknak tűnik, gondolom jól megvannak, de még fiatalok így bármi lehet de lehet hogy még évekig együtt lesznek:(

Ha megkérdezek egy barátnőjét hogy mennyire vannak meg jól abból le lehet szűrni hogy meddig tarthat? Vagy inkább keressek más lány?

2022. aug. 28. 17:41
 1/3 anonim ***** válasza:
65%
Mondjuk 10 év múlva két gyerekkel szabad lesz. :-)))
2022. aug. 28. 18:02
 2/3 anonim ***** válasza:

Egy csaj nagyon tetszett, összejött egy 8 évvel idősebb férfival, kb12 éve volt ez, az egyetemen talált a korosztályából mást és lecserélte a vőlegényét!

Nekem azóta egy jó párkapcsolatom van, örülök hogy nem hajtottam rá a csajra.

Kicsit sajnálom is a volt párját mert 38 körül van és kevés esélye van családra.

2022. aug. 28. 19:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Kb. olyan 3. év az, aminek a vége felé rottyra mennek a kapcsolatok. Amelyik nem, az tizen-huszon évig is kibírja.
2022. aug. 29. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!