Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha tetszik egy lány és egyedül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tetszik egy lány és egyedül van akkor egyből le kell rá csapni mert elviszi más?

Figyelt kérdés

Lányok tényleg nem várnak a fiúra? Udvarolni már nem szokás?

Eddig mindig az volt a gond hogy én hetekig ismerkedni akartam volna de elvitte más fiú. Nekem még sosem volt barátnőm.

2022. aug. 9. 12:16
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Mit jelent a "hetekig ismerkedni"? Egyáltalán lejött neki, hogy akarsz tőle valamit?
2022. aug. 9. 12:18
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Attól még, hogy ismerkedsz valakivel, benne van a pakliban, hogy végül mással lép le. Semmire nincs garancia.
2022. aug. 9. 12:23
 3/9 anonim ***** válasza:
47%

Hát elég hamar rájuk tapadnak az biztos.

És miért is ne a legjobbat választanák?

2022. aug. 9. 12:25
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Miből gondolod, hogyha lecsapsz rá, akkor a te nőd lesz?

Valszeg amúgy se jöttél be neki annyira.

2022. aug. 9. 12:28
 5/9 anonim ***** válasza:
88%
Nem egy zacskó liszt vagyunk, amit az visz, aki előbb odaér.
2022. aug. 9. 12:29
 6/9 harebell ***** válasza:
100%
Egyénfüggő, én is a lassú ismerkedés híve voltam mindig. Ha egy fiú felkeltette az érdeklődésem, szimpatikus volt, akkor szívesen rászántam az időt, hogy jobban megismerjem. Az viszont fontos volt, hogy érezzem, hogy kölcsönös az érdeklődés.
2022. aug. 9. 12:33
 7/9 anonim ***** válasza:
6%
#5 Nem?😮 Pedig így van
2022. aug. 9. 12:59
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát egyből ne, szilveszterkor lehívtam egy csajt inni, akinek 2 napja ért véget a kapcsolata, aztán felszedtem 1x... aztán annyit se írt hogy szakítunk, meg össze volt zavarodva, mert utána meg azt mondta hogy bejövök neki csak akkor meg már más pasija volt afk.
2022. aug. 9. 13:38
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
7. Te tudatlan szar, ők virágföldek, és tudhatnád, hogy bele kell dugni a gilisztákat, mert amúgy megkeményedik és nem lesz puha.
2022. aug. 9. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!