Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, nektek tetszenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nektek tetszenek azok a nők, akik kicsit “kockák”?

Figyelt kérdés

Teszem azt, imádja a Tronok harca, Stranger Things sorozatokat, szereti a Gyűrűk urat, Harry Pottert és Star warst? :D

(24 vagyok egyébként, van párom, csak kiváncsi vagyok, hogy hányan vannak, akiknek tetszenek az ilyen típusú nők)

2022. aug. 28. 16:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szeretem a Stranger things sorozatot, de nem érzem, hogy emiatt kocka lennék.

Fiatal koromban sokat játszottam online játékokon, volt hogy szinte egész nap, na az már inkább volt kockaság.

30 éves házas nő és anyuka

2022. aug. 28. 16:55
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Inkább az olvasott nőket kedvelem. Ne beszéljen csúnyán, fogalmazzon normálisan, hallgasson, ha hallgatnia kell. Tudjon jókat főzni stb.
2022. aug. 28. 17:00
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Jaaa, hogy ez a kocka.

Ezek amúgy nagyon népszerű dolgok, számomra ez nem elég a kockasághoz.

Amiatt, hogy matek-infó területen mozgok, sokkal inkább érzem magam kockának néha.

2022. aug. 28. 17:12
 4/8 anonim ***** válasza:
74%

Ezek miért számítana "nerd-nek"? Facepalm

Üdv: Ősrégi nem aktuális divat alapján Nerd férfi.

2022. aug. 28. 17:21
 5/8 anonim ***** válasza:
73%
Ezek népszerű, már már klisés dolgok, nagyon messze vagy attól, hogy kocka legyél. Xd
2022. aug. 28. 17:24
 6/8 anonim ***** válasza:
74%
Ez neked kockaság? 🤷‍♀️ Én informatikus vagyok. Szeretem az animéket, és szeretek játszani is. De én nem érzem azt hogy emiatt kocka lennék. F/23
2022. aug. 28. 17:47
 7/8 A kérdező kommentje:

Nem csak az számít kockanak, aki játszik.

Egyébként játszom is, figurákat is gyűjtök. Egyáltalán nem mainstream dolog, egyetlen lány ismerősöm sincs, aki szeretne a Gyűrűk urat pl.

Természetesen mindegyiket olvastam is, kívülről tudom a szöveg könyvet is.

De okes rendben.

2022. aug. 28. 17:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem, mert le vagyok 1000-el maradva ezekről, azt sem tudom, miről szólnak:(.
2022. aug. 28. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!