Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 2 hete találkoztam valakivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 hete találkoztam valakivel akivel előtte kb 1.5 hétig beszéltünk sokat online. Messze lakik sajnos így még nem sokszor találkoztunk. Mondta hogy ide fog költözni majd. Hogy "vegyem rá" hogy minél előbb ideköltözzön?

Figyelt kérdés
Nekem van 2 gyerekem, felváltva vannak nálam és az apjuknál. A gyerekek miatt nem tudok én odaköltözni. Úgy hiányzik, rossz hogy ilyen ritkán tudunk találkozni. Vele szeretnék lenni, nem kell más,de így olyan nehéz. Mondta hogy ide fog költözni de még nem tudom, nem tudja hogy mikor. Tudtam az elején is hogy messze lakik, nem lesz könnyű és tényleg nem könnyű így. Ráadásul sokat dolgozik így ritkán tudunk találkozni. Nekem úgy is jó ha egyenlőre albérletbe költözik, valahova ide a városba,nem azt mondom hogy egyből összeköltözni, nagyon korai lenne. A gyerekek miatt is. Mit csináljak hogy jobban kibírjam a hiányát?
2022. aug. 27. 14:47
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Ő utazott hozzám
2022. aug. 27. 17:05
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Eddig ez sima beetetésnek is betudhato
2022. aug. 27. 17:09
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha már az első randin volt szex, akkor legyél kicsit gyanakvó. Legközelebb te utazz el hozzá, hogy meggyőződhess róla, hogy független.
2022. aug. 27. 17:12
 14/20 A kérdező kommentje:
Van 2 gyerekem így kicsit nehéz nekem odamenni, autó nélkül. Mondta már egyébként hogy én is menjek majd oda hozzá. Meg hogy később bemutatna majd a szüleinek. Gondolom ha lenne valakije ezt nem mondaná
2022. aug. 27. 17:27
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Amikor a gyerekek az apjuknál vannak, mehetnél busszal, vonattal. 150 km nem leküzdhetetlen távolság.

Lényeg, hogy légy észnél, és várj még a nagy döntésekkel.

2022. aug. 27. 17:31
 16/20 anonim ***** válasza:
Ha elore meg kell ugyis mondania hogy erkezik mégis hogy buktatná le?
2022. aug. 27. 17:36
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

16-os Ha nem is bukik le, rengeteg dolog kiderülhet.

Nem olyan körülmények között lakik, nem azon a színvonalon, érezhetően női kéz nyomai vannak a lakáson, vagy éppen figyelmetlenül ott hagyott női holmik. Nem halandó a környéken sétálni egyet, vagy beülni egy étterembe.

És egyszerűen megteheti, hogy 100 kifogás talál, hogy miért nem alkalmas éppen, ha együtt él valakivel!

2022. aug. 27. 17:51
 18/20 Mathus ***** válasza:
91%
#17: az sem véletlen, hogy két megyével arrébbról ismerkedik, egy érzelmileg sebezhető nővel.
2022. aug. 27. 18:01
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
18 nál a pont.
2022. aug. 27. 18:35
 20/20 anonim ***** válasza:
2 hét az meg semmi 2 gyermek után kicsit másképp kéne gondolkodni.. És nem így.. 2 hét után nem is ismered a másikat...
2022. aug. 30. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!