Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg van barátod?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg van barátod?

Figyelt kérdés

Lányok!

Ha egy srác leszólít, mennyire jellemző, hogy azt mondjátok neki, hogy van barátotok, pedig nincs? Illetve, ha hazudtok, akkor miért? Egyértelműen azért, mert nem meritek kimondani, hogy nem tetszik a srác, vagy csak tesztelitek, játszadoztok kíváncsiságból, hogy hogyan reagál?

2010. szept. 24. 17:41
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
A szóhasználatomból úgy tűnik, hogy tizenéves vagyok?
2010. szept. 24. 18:47
 12/18 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ez nagyon személyfüggő dolog, mert a barátnőm nagyon durván elutasítja a pasikat, én meg csak nem hazudok, de igyekszem kíméletes lenni. De te nagyon szimpatikusnak tűnsz, tehát biztos lesz majd egy lány aki nem kosaraz ki!
2010. szept. 24. 18:49
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszi!;)
2010. szept. 24. 18:50
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem, nem tűnik úgy, de úgy sem hogy elérted a 30-at, és nem a szóhasználatod, hanem a kérdésed miatt :) akkor már nem lennének ilyen gondjaid :) Szóval az idő :) Egyébként meglepően szépen beszélsz és helyesen :)
2010. szept. 24. 18:50
 15/18 A kérdező kommentje:
Egyébként, ha már kitértünk erre, valóban nem olyan régóta ismerkedek így, és a húszas éveim közepén járok. A nehézséget az okozza, hogy nagyon hosszú kapcsolaton vagyok túl, még tinédzser korom végén jöttünk össze, így nincs olyan sok tapasztalatom az idegen lányokkal történő ismerkedésben. Innen a kérdés. :)
2010. szept. 24. 18:58
 16/18 anonim ***** válasza:
Na látod mondom én :) Mire 30 leszel menni fog, de szerintem annyi se kell, mert kétlem, hogy tapasztalatot akarsz szerezni, inkább komoly kapcsolatra vágysz. Nyisd ki jól a szemed és meglátod fogsz találni valakit. Lehet, hogy te már házas leszel 30 éves korodra és kisbabád is lesz :)
2010. szept. 24. 19:00
 17/18 A kérdező kommentje:
A vesémbe látsz! :)
2010. szept. 24. 19:04
 18/18 anonim ***** válasza:
:'DDD
2010. szept. 24. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!