Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy férfi nem hív randira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi nem hív randira egy nőt akkor biztos nem akarja eléggé? Többi lent.

Figyelt kérdés

Tetszik egy férfi, de sűrűn látom egy másik nővel beszélgetni, nevetgélni. Csinos nő, ebből gondolom, hogy tetszhet neki.

Viszont biztosan tudom, hogy még nem történt köztük se randevú, se semmi. A lány nálunk valamivel fiatalabb.

Lehet még nála esélyem?

2022. aug. 26. 17:35
 1/8 anonim ***** válasza:
37%

Felesleges ilyenkor hajtani.

Mert mégha érdeklodest is mutatna, a masikkal biztos le akarná futtatni már azt, hogy mennyi lehet abban a csajban, mennyit érhetne el.

Meg nagyon hamar leszögezodnek az elsonél. Azaz ha ráállnak vkire, olyankor a 2.vagy3. csak masodlagos harmadlagos marad amig le nem futtatja az elsot aki hamarabb jött képbe.

2022. aug. 26. 17:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Akkor most mi a kérdés tulajdonképpen?

Ha a férfi eddig MÉG nem hívta randira a csinos nőt, az azt jelenti, hogy MÉG nem hívta randira a csinos nőt. Ez nem azt jelenti, hogy nem is fogja randira hívni a csinos nőt.

Esélyed MÉG lehet annál a férfinél, aki MÉG nem hívta randira a csinos nőt. De ehhez azt kéne megtudni, hogy tényleg nincs-e alakulóban semmi a férfia és a csinos nő között. Esetleg nem szeretnél hozzájuk csatlakozni 3. beszélgetőpartnerként?

2022. aug. 26. 18:00
 3/8 A kérdező kommentje:

Jó viszonyba vagyok mindkettőjükkel. A nő szerintem és a legtöbb férfi szerint csinos, nemtudom ennek a férfinek mennyire tetszik, de jóba vannak már jó pár hónapja és nem történt köztük semmi.

Gondoltam rá, hogy van-e értelme nekem azelőtt lépnem, hogy ők még közelebb kerülnének egymáshoz. De ha esetleg őt is azért nem hívta randira, mert nem elég jó nő neki, akkor én sem leszek az. Bizonytalan vagyok.

2022. aug. 26. 18:13
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Mit tudsz a kettejük kapcsolatáról?

Veled is szokott beszélgetni és nevetgélni a férfi?

A csinos nő is ugyanolyan nyitottnak tűnik mint a férfi?

Honnan tudod és honnan veszed biztosra hogy nem történt még köztük randi?

2022. aug. 26. 18:14
 5/8 A kérdező kommentje:

Hogy jóba vannak, kedvelik egymást.

Beszélgetünk mi is, igen, csak talán nem annyit.

Nem tudom miért emeled ki mostmár hatodjára, hogy csinos, gondoltam a kérdés szempontjából számíthat, hogy nálam fiatalabb, csinosabb nőről van szó. Igen, csinos, nem értem mi a baj ezzel a szóval. Jól öltözik, hosszú fényes haj, jó alak ez nekem a csinos. És igen, ő is nyitott, barátkozós. Szinte nyávogva köszönnek, integetnek egymásnak.

2022. aug. 26. 18:22
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ömmm... A válaszokat nem egy valaki írja, nem tudom miért egyes szám második személyben válaszolsz.

Na mindegy én csak segíteni próbáltam de ha nem akarod bővebben kifejteni a helyzetet, ezáltal a válasz is felületes lehet: Ezernyi oka lehet, hogy miért nem hívta még randira (pl. nincs elég önbizalma, nem volt még rá alkalom, nem olyan mély a kapcsolatuk és nem akarják elsietni, stb stb) .

Viszont ha nem foglalt, nincs kapcsolatban, akkor az hogy neked van-e nála esélyed nem a másik nőhöz fűződő viszonya alapján kéne leszűrnöd, hanem mondjuk a kettőtök kapcsolatán. Hogy hogyan szól hozzád, bókol-e neked, keresi-e a társaságod, szeret-e veled beszélgetni, sokat mosolyog-e a közeledben, stb.

2022. aug. 26. 18:31
 7/8 A kérdező kommentje:

6. Igaz! Nem is figyeltem, csak, hogy már a 2.es válasz hányszor leírta. Bocsi, hogy neked címeztem. De a kérdéseidre is válaszoltam.

Szoktunk beszélgetni, hétköznapi dolgokról, elvétve bókolt nekem, például miután fodrásznál voltam, de semmi extra. Nem lehet nála tudni, mert egyébként is egy nyitott ember.

De önbizalomhiányos a külsejével kapcsolatban.

És a másik nőnek a társaságát többet keresi, mint az enyémet, de nem tudom, hogy ez csak azért van, mert jóba vannak és sokat nevetnek vagy azért, mert ő tetszik neki.

Engem sem néz levegőnek vagy ilyesmi.

2022. aug. 26. 20:00
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

És Te nem tartod magad csinosnak?

Semmi garancia nincs rá, hogy neki pont az olyan lányok jönnek be mint az általad mondott "csinos" lány, és nem az olyanok mint Te.

Az meg, hogy bensőségesebb a viszonyuk még nem jelent semmit, lehet annak a nőnek már van valakivel kialakulóban, és nem is veszi komolyan ezt a férfit.

Figyeld meg jobban a kapcsolatukat már ha belelátsz. Milyen közegből ismered őket? Közös baráti kör? Esetleg munkahely? Ha munkahely, nem lehet, hogy a pozíciójuk miatt beszélnek sokat?

2022. aug. 26. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!