Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért én vagyok a hibás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért én vagyok a hibás?

Figyelt kérdés
Megismertem egy nőt egy pár hete, most találkoztunk negyedjére, előtte minden ok volt, úgy nézett ki jól elleszünk. Majd tegnap feljött, úgy volt itt is alszik, de nem úgy történt. Lenyomtunk 2 menetet, addig minden ok volt, majd utána gondoltam feldobom a hangulatot, hoztam egy üveg whiskyt, meg csináltam egy jó csík spurit, felnyomtam majd elkezd a nő pattogni, hogy én mit csinálok, mert hogy erről nem volt szó. Majd mondtam neki, hogy csak azért csinálom, mert jó a hangulat, és hogy még jobban érezzem magam, nem azért hogy vadul bulizzak, ugyan úgy rajta lett volna a figyelmem. Majd mondta, hogy ő ezt így nem akarja, és hogy elmegy. Akkor hozzávágtam egy 20ast, hogy költse taxira, majd utána nemsokkal letiltott. Miért probléma ez, hiszen ha eddig megvoltunk , miért zavarja ennyire a nőket egy kis csík? Mikor vettem neki 60 ezerért láncot akkor nem pattogott ennyire.

2022. aug. 25. 21:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Miért ki más lenne? Nem kell neki szerhasználó.

A 20-as után a holdig rúgtalak volna!

2022. aug. 25. 21:54
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagy bunkó vagy.
2022. aug. 25. 22:11
 3/8 A kérdező kommentje:

1. Dobtam volna egyet neked is

Hát én pedig csak jó fej akartam lenni, bulikázni, jól érezni. Nem tudják ezek a nők mi a jó. Na nem baj, legközelebb majd titkolom, de nem is érdekel amúgy, legalább megvolt a csaj.

2022. aug. 25. 22:14
 4/8 anonim ***** válasza:
64%
Azért jól beáraztad :D Nesze itt egy 20as :D
2022. aug. 26. 05:51
 5/8 anonim ***** válasza:
90%

Persze hogy te vagy a hibás,mert ha addig is jól éreztétek magatokat minek az a hülye kábítószer?! Elvesztetted volna a tudatodat is tőle a whiskyvel,aztán takaríthatta volna szegény nő fel a hányásodat,vagy mégjobb...lehet rá is ment volna.

Nyílván az is benne volt a nőben,hogy ki tudja kiből mit hoz ki a szer. Ha egy agresszív bar leszel akkor mit csinál majd?!

Meg azért azt tegyük hozzá,hogy a kábítózás az szerintem a mai világban,ha bárkit is komolyan akarsz venni,az elég gáz! Össze is omlik egyből a pozitív kép róla,ha eddig úgy is ismerted meg!

2022. aug. 26. 07:46
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
*barom
2022. aug. 26. 07:47
 7/8 anonim ***** válasza:
79%
Peeersze! Ez akkora kamu, hogy a Holdrol is latszik, de Brusszelbol biztosan. 🤣
2022. aug. 26. 09:40
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha pár hét után el tudott fogadni egy 60-res láncot akkor annyira ne sajnáld.

Viszont csíkokra annyira nem lehet komoly kapcsolatot, gyereket alapozni szerintem.

N

2022. aug. 28. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!