Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A fiú akivel randizom, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiú akivel randizom, a lakásában van egy mű kandalló és felette egy festmény saját magáról. Én kinevettem miatta és azt mondtam szerintem ciki és szedje le. Bocsánatot kéne kérnem?

Figyelt kérdés

Ezenkívül minden szobában van egy vagy több kép önmagáról. Tudtam róla h imádja önmagát de ez nem túlzás már? Nekem eszembe nem jutna magamról kirakni képeket a saját lakásomban ahol egyedül élek.

Először hívott fel magához, amúgy tök rendes volt de nem bírtam ki nevetés nélkül. Utána fagyos volt a hangulat, azóta meg nem hívott, ha írok neki max pár szót ír vissza. Gondolom h megsértődött, de mégis hogy kérjek bocsánatot? "Bocsánat hogy megsértettelek, igazából teljesen rendben van a saját másfél méteres portréd a falon, mint valami grófnak." Vagy mégis mit mondjak neki?

2022. aug. 24. 13:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
42%
Kiröhögtem volna én is. :D
2022. aug. 24. 16:00
 12/14 anonim ***** válasza:
67%
Semmit se mondj, hagyd a fenébe.
2022. aug. 24. 16:01
 13/14 anonim ***** válasza:
Gondolom a szex újságban meg minden pasi fejére a saját képét ragasztotta.🤣🤣
2022. aug. 24. 18:46
 14/14 anonim válasza:
K.va jót röhögtem ezen
2022. szept. 3. 02:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!