Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van olyan ellenkező nemű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan ellenkező nemű barátod, aki tetszik, de nem akarnál vele kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, külsőre vonzó és jól el is vagytok, tudtok beszélgetni és poénkodni is. Lehetséges, hogy iylen esetben mégsem akarsz többet a lánytól/fiútól valamilyen okból kifolyólag? Miért?
2022. aug. 22. 23:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Van egy munkatársnőm, akivel kutya-macska viszonyban vagyunk, de ő is-, én is tudjuk, hogy valamiért bejövünk egymásnak.
2022. aug. 23. 05:52
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

10: Nekem ilyen nem volt. Nekem minden barátom fiú. Pont azért barátság, mert nincs szexuális vonzalom.

A 6. válaszoló vagyok.

2022. aug. 23. 06:43
 13/20 anonim ***** válasza:
75%
Van. Önbizalomhiányom van és szerintem ő nem vonzódik hozzám csak barátilag.
2022. aug. 23. 07:10
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Kábé az összes lánybarátomra rá tudom ezt húzni 😄 Barátilag nagyon szeretem őket és kár lenne tagadnom azt, hogy szép és vonzó nők, de annyira azért egyikükkel se passzolunk személyiségileg, hogy az elbírjon egy párkapcsolatot. Nem tudnánk egymásnak megadni azt, amire szükségünk van.
2022. aug. 23. 08:08
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

11

Gratulálok, jó nagy bunkó van.

Jól nézett ki az édesapám, amíg elt. Nem erről van szó.

Arról van szo, hogy az embernek nem kene a barátaihoz vonzodnia.

2022. aug. 23. 08:08
 16/20 anonim ***** válasza:
46%

16

Picsulina, te ezzel a defektes, korlátolt mentalitással inkább ne gratulálgass senkinek, hanem maradj szépen kussban.

2022. aug. 23. 08:12
 17/20 anonim ***** válasza:

Beszélj már tisztességesen. Lehet, hogy valakinek bejön ez a stílus, de ne itt, mert szerintem más sem kiváncsi rá.

Teljesen normálisan leirtam a véleményemet, senkit nem bántottam meg vele, úgy hiszem.

Arról nem tehetek, hogy te frusztrált vagy, mert a haver/haverina nem teszi be/nem hagyja betenni.

2022. aug. 23. 08:29
 18/20 anonim ***** válasza:
#10: Te miről beszélsz? Én is pl. leírtam, hogy miért nem passzolunk, miért nem vonzódok a barátaimhoz. Hogy vonzódjak, az kéne, hogy passzoljunk. Ettől függetlenül megtudom róluk állapítani, hogy szépek, de nem kívánom őket.
2022. aug. 23. 09:58
 19/20 anonim ***** válasza:
Ugye véletlenül sem csak a szexen értitek az összepasszolást? Szerintem a személyiség szintjén van a megoldás. Anélkül csak húsdarabok vagytok egymás számára, akik levezetik a fölös energiáikat. Hány olyat láttam, aki jól nézett ki, de 5 percet nem bírtam volna vele lenni. Hiába néz ki jól, ha megszólal és a falnak rohansz. Nem csak a szexből áll az élet.
2022. aug. 23. 11:46
 20/20 anonim ***** válasza:
8 semmitől nem tudnék úgy nézni rájuk. Taknyos gyerek voltam, amikor megismertem őket és így alakult ki. Ők amúgy most 36, 40 és 41 évesek, én 30.
2022. aug. 23. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!