Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, miért vagytok ilyenek? :D

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért vagytok ilyenek? :D

Figyelt kérdés
Aki valaha tetszett az életben, soha nem tudtam megszerezni. Valószínűleg, mert a tét, ugye hogy tetszik, nem engedett soha normálisan viselkedni. Folyton elizgultam az ilyen szituációkat, meg hülyeségeket mondtam. Viszont... Akik meg egyáltalán nem érdekeltek, sőt, valósággal próbáltam magam mellől elzavarni őket, na, azok meg mindig tapadtak rám. De ezt teljesen komolyan mondom. Volt olyan is, akit már kiabálva küldtem el, mert csúnyán belemászott a személyes szférámba, és ebből se okult. Írogatott ugyan úgy tovább. Miért nem értenek a nők sem a nemből, az igenből meg aztán pláne nem? Aki tetszik, leszar. Akit leszarok, annak tetszem. Félek, ez lesz az én örök keresztem. Miért nem tudtok arra nyomulni, akik akarnak is tőletek valamit? Még ha kissé bugyután és tökéletlenül is? De a fő kérdés: Mi a fenéért futtok azok után, akik bunkó módon bánnak veletek?

2022. aug. 21. 23:20
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
81%

1. Nem minden lány egyforma, durva túlzás ekkora általánosító kérdést írni

2. Te magad írod, hogy nem tudtál normálisan viselkedni azzal, aki tetszett

3. Nem lehet, hogy nem ismered az elég fogalmát? Nem lehet, hogy neked mindig az elérhetetlen kell, ami pedig ott van előtted, azt élből elutasítod, mert te küzdeni, de inkább áldozatként szenvedni szeretnél?

4. Nem értenek az igenből? Odaállsz valaki elé, azt mondod, hogy 'te kellesz!' És ha elutasít, ő a parszt, mivel te önként felajánlottad magad? ...

5. "Aki tetszik, leszar. Akit leszarok, annak tetszem. Félek, ez lesz az én örök keresztem. Miért nem tudtok arra nyomulni, akik akarnak is tőletek valamit?" - Úgy látszik magad se vagy tisztába se azzal mit szeretnél, se azzal te ki vagy. Javaslom először egyedül önmagadba rendezd magad, párkapcsolati témától mentesen.

6. A 'fő kérdést' random beszúrod a legutolsó mondatban. Tényleg nem lehetséges, hogy magadban keresd a hibát (a személyiségedben, kommunikációdban, felfogásodban, szociális érzékenységedben, stb.), ahelyett, hogy mindenki mást nézel hülyének?

2022. aug. 21. 23:34
 2/29 anonim ***** válasza:
84%
Úgy beszélsz, mint az incelek. Van egy olyan sejtésem, hogy te is csak egy troll vagy. Ki a t..met zavar az, hogy nyomulnak rá a lányok? Ha ez igaz lenne, nem itt sírnál, hanem most is tömködnéd valamelyiket..
2022. aug. 21. 23:41
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Ti sem mindig találjátok el, kire érdemes nyomulni. Hát mi sem. A bunkó bánásmód az nem mindig valódi bunkóság hanem sokszor csak a játék része.
2022. aug. 22. 00:28
 4/29 A kérdező kommentje:

1-es, és 2-es

"Nem lehet, hogy neked mindig az elérhetetlen kell, ami pedig ott van előtted, azt élből elutasítod, mert te küzdeni, de inkább áldozatként szenvedni szeretnél?"

"Ki a t..met zavar az, hogy nyomulnak rá a lányok? Ha ez igaz lenne, nem itt sírnál, hanem most is tömködnéd valamelyiket.."

Ennél én egyszerűbben gondolkodom. Tehát, a külső az, ami megtetszik. Nem csak a kinézet, hanem a gesztusok, a mozgása, az aurája. Ezt nevezik kémiának, azt hiszem. Tehát, akiknél ezt érzem, ott offol a rendszerem. Azonnal vörös lesz a fejem, máshogy nem megy a kommunikáció. Túlzottan tetszik. Túl nagy a tét. Nyilvánvalóan, akinél nem érzek ilyesmit, azzal nem fogok próbálkozni. Elhatárolódom tőle. Nem vagyok én áldozat, egyszerűen akinél nem érzek zsigeri vonzalmat, annál nem fogom erőltetni a dolgot. Nem vagyok az a fajta, aki beéri a rosszabbal is, ha nincs jó. Tehát, "Jó > Egyedüllét > Olyannal együttlét aki nem annyira tetszik" Ez a matekképlet a fejemben. De ami itt a fő probléma: Egy nő soha nem meri az arcodba mondani, hogy "nem tetszel, húzz innen!". Pedig csak ennyi kéne, és nem próbálkoznék többet. Én értek a jó szóból, és ha nekem valaki ilyet mond, akkor mondja őszintén, ne pedig azért, hogy ezzel úgymond feltüzeljen, és csak még jobban akarjam őt. Mert azt hiszem, esetemben a nem kedvelt lányokkal pont ez a helyzet. De én meg is mondom nekik. Nem akarok bunkó lenni, csak egyenes. "Nem tetszel. Ne beszélgessünk." - bunkóságnak tűnhet, de ha én lennék a másik oldalon, ugyan ezt várnám el. Ne húzzuk egymás idejét, ha nem akarunk egymástól semmit. Viszont ha meg akarunk, akkor ne játsszuk az eszünket.

2022. aug. 22. 00:32
 5/29 anonim ***** válasza:
100%

"Folyton elizgultam az ilyen szituációkat, meg hülyeségeket mondtam."

Pár év múlva próbáld újra!

2022. aug. 22. 00:34
 6/29 A kérdező kommentje:

"Nem értenek az igenből? Odaállsz valaki elé, azt mondod, hogy 'te kellesz!' És ha elutasít, ő a parszt, mivel te önként felajánlottad magad?"

Nyilván nem így szokott menni egy ismerkedés. Nem mondom elsőre senkinek hogy "kellesz" :) De ha ezt mondanám, egyáltalán nem gondolnám őt parasztnak, ha elutasítana. Egyesnek tartanám. Inkább legyen valaki egyenes, mint afféle saját egóját boostolgatni vágyóan hitegető.

2022. aug. 22. 00:36
 7/29 anonim ***** válasza:
34%

"Azonnal vörös lesz a fejem, máshogy nem megy a kommunikáció. Túlzottan tetszik. Túl nagy a tét."

1. Ma már írásban is lehet flörtölni, amikor nem is látja a fejed.

Előre írj le vagány dolgokat, és azt csak másold be a jegyzetedből, amikor a helyzet megkívánja.

2. Túl nagy a tét, tudod, miért van?

Lehet szexelni baráttal is és ellenséggel is.

Ellenséggel nagyobb az izgalom, mert meg is ölhet aktus közben.

Baráttal viszont a kielégülés a nagyobb.

2022. aug. 22. 00:37
 8/29 A kérdező kommentje:
7-es, szerintem az ellenséggel történő sex az valami egészen extrém lehet a szó jó, és rossz értelmében is egyszerre. Ott valami zsigeri alvilági, mégis fenomenális kielégülést tudnék elképzelni. Rühelled és szereted egyszerre, baromira felpezsdít de közben meg hihetetlen bűntudatod van...
2022. aug. 22. 00:41
 9/29 anonim ***** válasza:
33%

8: Nem rühelled, nem te vagy az ellensége, hanem ő a te ellenséged. Pl. ha valaki hazug, vagy manipulátor. Ez még házasságban is esetenként csak évtizedek alatt bukik ki.

Te a barátja vagy, ő titokban rosszat akar neked.

Ezért érzel erősebb izgalmat, ez annak a jele, hogy nem jó ember.

2022. aug. 22. 00:43
 10/29 anonim ***** válasza:
2022. aug. 22. 00:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!