Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányoknak kb maguktól jönnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányoknak kb maguktól jönnek a fiúk?

Figyelt kérdés

Nekik olyan 15 éves koruk óta szinte maguktól jönnek a fiúk és csak választani kell?

Lányok nem tudják milyen évekig egyedül lenni és nem kelleni senkinek?

Én fiú vagyok de a kutyán nem kellek. Jó lehet ha a lányoknak mindig van lehetőségük.

2022. aug. 19. 19:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

"Én fiú vagyok de a kutyán nem kellek."

Talán azért, mert ahogyan a többi kérdésedből is egyértelműen átjön, sötét vagy, mint az éjszaka, kérdező.

2022. aug. 19. 20:58
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

"Én fiú vagyok de a kutyán nem kellek."

Akkor próbàld meg úgy, hogy leszállsz a kutyáról. Ha így se megy, tanulj meg írni, hátha akkor több sikered lesz!

Remélem, tudtam segíteni!

2022. aug. 19. 21:44
 13/15 Árpi4 ***** válasza:
18%
A nőknek, fiatalon még számít a férfi "megjelenése", vagyis az arc szépsége, később már csak a "Test magasság", az a mindenük. Még a 60 éves vén banyáknak is! De te, mutasd be magad! Ne térj ,mindjárt a lényegre, mert az elijeszti a nőket. És ha vannak előnyös, egyéb tulajdonságaid is, akkor sikeres lehetsz! Lásd: a legtöbb férfit nem érdekli semmi sem, és nem is ért semmihez sem. Vagyis: vannak lehetőségek ...legyen kutyád, tudjál főzni...dohányozz, stb.
2022. aug. 19. 21:47
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlen. Van egy rész a lányok közt, aki kifejezetten elrondítja magát. Amelyik jó csaj, vagy nem annyira jó, de a legjobbat kihozza magából és AKAR is pasizni, annak jönnek mint a legyek. Mert van olyan jól kinéző, szép csaj is, aki valamiért nem akar pasizni, ezek elbújnak, visszahúzódnak.
2022. aug. 19. 23:03
 15/15 anonim ***** válasza:
Igen, kezdeményeznek és lehet válogatni, de ez nem jelenti azt, hogy pont olyan is kezdeményez nálad, aki neked kéne. Szóval ugyanúgy mi is lehetünk évekig szinglik.
2022. aug. 20. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!