Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért kell ennyit várni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell ennyit várni egy randira?

Figyelt kérdés
Több netes ismerkedés során tapasztalom, hogy amikor találkozót kérek, egyből kezdődik a halogatás és a felszívódás. Sokszor már 5 nap után el is engedem az egészet. Srácok, ti mit tapasztaltok?

2022. aug. 19. 19:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
53%
#4 Te nagyon hülye, ha valaki elmegy randira az r#banc lesz? 😂😂😂😂
2022. aug. 19. 20:19
 12/18 anonim ***** válasza:
87%

Nem nevezném a nőket szajhának, ez nem igaz. Van több pasi is akivel flörtölnek és mindig van 'A' jelölt, rá koncentrálnak, ha az valamilyen okból nem jön össze akkor marad a 'B' jelölt. Mivel nem ők irányítanak így lehet hogy ez hetekbe telik, nekik igazából nem sürgős, ha 'B' megunja jön a következő.

Húgom 30 évesen is ezt csinálja, mindig van 'B' verzió az életében. Ez néha egy szerencsétlen flótás, szerencsésebb esetben egy szerető vagy egy EX aki nagyon pedálozik hogy visszakapja. Néha pofára esik, de amíg sorban állnak a férfiak nála van miből válogatnia. Nem neheztelek a nőkre emiatt, csak egyszerűen átnézek rajtuk ahogy ők is megtették velem. Aki nem akarja viszonozni a belé fektetett energiát arra nem érdemes időt pocsékolni, ha valami nem kölcsönös azt elég gyorsan ki lehet szúrni.

2022. aug. 19. 20:22
 13/18 A kérdező kommentje:
Persze, ezért mondom, hogy sok nő csak egy métely.
2022. aug. 19. 20:35
 14/18 he84 ***** válasza:
32%
Ha így vélekedsz a nőkről általánosságban ilyen lenézően és tévesen, akkor ne csodálkozz és ne akarj randit.
2022. aug. 19. 23:14
 15/18 anonim ***** válasza:
76%

11

Olvasd már el, mit írtam és te mit...hétfőn javaslom a szemészetet és orvos felkeresését...

2022. aug. 20. 08:09
 16/18 A kérdező kommentje:
Elkezdi ma nekem hogy neki munka után senkivel sincs kedve találkozni. Állítom, aznap épp meg is dugta valaki.
2022. aug. 20. 15:18
 17/18 anonim ***** válasza:
82%

A társkereső már csak ilyen.

Mindig több pasival leveleznek ill. randiznak.

Nekem is volt férfiként olyan hetem, amikor 3 lánnyal is találkoztam.

Ha napi 8 órát dolgozik valaki és nincs kedve utána találkozni velem, akkor tovább is léptem, hiszen sosem lenne rám ideje. Ha olyan a munkája, ahol túlórázás van határidők miatt, akkor az más.

2022. aug. 20. 18:42
 18/18 A kérdező kommentje:
Ja el is engedtem... Nekem erre nincs energiám.
2022. aug. 20. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!