Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyetek oszintek elvalt, 40es, gyerekkel rendelkezo ferfiak, egy csonosabb, joval fiatabb, gyerektelen noi partnerrel jobban bantok mint veletek egykoru, szinten elvalt, gyerekkel rendelkezo nokkel?
#1, remélem, sose lesz nőd, ha csak egy kellék.
A kérdésre felelve nem. Avval randizok, akivel össze szeretnék jönni, aki tetszik nekem
Ha 24 éves, annyi, ha 38, annyi. Nem befolyásolja azt, hogy az ő társaságára vágyom, vele szeretnék lenni, ezért máshogy bánni sem fogok vele.
Én nem fizetek senkinek, nálum egyenlőség van, ebben is.
És tényleg őszintén eszembe nem jutna máshogy viselkedni azért, mert valaki 40-es és van gyereke, mint, akinek nincs és csak 27. Vagy tetszik valaki vagy nem.
Szerintem akit érdekelsz és szeret, az jól bánik veled, mindettől függetlenül.
Ha nem így van, azt is lehet érezni.
Hiába vagy gyermektelen szingli, aki esetleg dekoratív is plusz jó egzisztenciával rendelkezik, ha nem fogod meg az adott illetőt, illetve fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!