Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Legyetek oszintek elvalt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legyetek oszintek elvalt, 40es, gyerekkel rendelkezo ferfiak, egy csonosabb, joval fiatabb, gyerektelen noi partnerrel jobban bantok mint veletek egykoru, szinten elvalt, gyerekkel rendelkezo nokkel?

Figyelt kérdés
Pl. A fiatal csajt jobban viszitek etterembe, ki is fizetitek a reszet stb a korotok beli novel meg mondjuk elvarjatok hogy fizesse ki a kaja felet. Most oszinten. A hulye incelek valaszai nem erdekelnek. Csak nezzetek magatokba.
2022. aug. 18. 06:32
A kérdező szavazást indított:
Megkülönböztetem őket.
Ugyanúgy bánok velük.
15 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
19%
A jobb autót is tisztábban tartják ...
2022. aug. 18. 06:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem értelek. Alapból olyan emberrel ismerkedem, akit vonzónak találok. Ha mondjuk nem tetszenek a korombeli, elvált, gyerekes nők, akkor nem randizom velük, tehát rosszabbul/jobban sem tudok bánni velük.
2022. aug. 18. 07:27
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

#1, remélem, sose lesz nőd, ha csak egy kellék.

A kérdésre felelve nem. Avval randizok, akivel össze szeretnék jönni, aki tetszik nekem

Ha 24 éves, annyi, ha 38, annyi. Nem befolyásolja azt, hogy az ő társaságára vágyom, vele szeretnék lenni, ezért máshogy bánni sem fogok vele.

2022. aug. 18. 08:02
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Direkt gyerekes nõt kerestem.
2022. aug. 18. 10:15
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem bánok velük mert nem 2 fajta ember van így nem lehet általánosítani.
2022. aug. 18. 10:36
 6/8 anonim ***** válasza:

Én nem fizetek senkinek, nálum egyenlőség van, ebben is.

És tényleg őszintén eszembe nem jutna máshogy viselkedni azért, mert valaki 40-es és van gyereke, mint, akinek nincs és csak 27. Vagy tetszik valaki vagy nem.

2022. aug. 18. 12:07
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem akit érdekelsz és szeret, az jól bánik veled, mindettől függetlenül.

Ha nem így van, azt is lehet érezni.

Hiába vagy gyermektelen szingli, aki esetleg dekoratív is plusz jó egzisztenciával rendelkezik, ha nem fogod meg az adott illetőt, illetve fordítva.

2022. aug. 18. 14:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem az életkorral érdemli ki egy nő a bánásmódot
2022. aug. 18. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!