Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Lennétek kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Lennétek kapcsolatban olyan fiúval akinek nagy baráti társasága van?

Figyelt kérdés
Örülsz ha népszerű barátod van, vagy zavarna hogy kevés ideje jut rá?
2022. aug. 17. 13:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem szempont, hogy mekkora baráti társasága van, amennyiben nem muszáj minden programon részt vennem kötelező jelleggel. Olyan emberrel viszont nem kezdenék, akinek én vagyok az egyetlen normális emberi kapcsolata.
2022. aug. 17. 15:29
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Jól jött volna a kérdésben egy szavazás.
2022. aug. 17. 15:39
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem. Valószínűleg extrovertált és mindig menne valahova. Amivel semmi baj, csak nekem más jön be.
2022. aug. 17. 16:05
 14/14 anonim ***** válasza:
Az én férjem ilyen volt, nagyon sok haverja, barátja volt mikor megismertük egymást, és mindig valamelyik haverja nálunk lógott mikor összeköltöztünk is... Ebből rengeteg balhé volt az első hónapokban, években. Mivel én vágytam volna rá , hogy kettesben legyünk, de ő nem akarta lerázni a haverokat. Végül szép lassan lekoptak a haverok, csak azok a barátok maradtak neki, akik igaziak, akik nem csak a bulik miatt voltak vele jóban. Na azóta minden ok, de lehet hogy nem csinálnám újra ha elölről kellene kezdeni, mert hatalmas harc volt az egész. Csak azért csináltam, mert szerelmes voltam, vagyok, néhány évvel később el is vett.
2022. aug. 17. 17:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!