Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Lennétek kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Lennétek kapcsolatban olyan fiúval akinek nagy baráti társasága van?

Figyelt kérdés
Örülsz ha népszerű barátod van, vagy zavarna hogy kevés ideje jut rá?
2022. aug. 17. 13:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
A nők rühellik a népszerű pasikat ( szarkazmus )
2022. aug. 17. 13:27
 2/14 anonim ***** válasza:
71%
Én örülök, mert nem szeretek folyton egymáson lógni, plusz az ilyen pasikkal rosszak a tapasztalataim is (birtoklásmánia, féltékenykedés sokszor bejátszik náluk). Szeretem, ha külön is csinálunk programokat, nekem ettől izgalmasabb a kapcsolat és nem érzem megfojtva magam. És nyilván pozitív dolog, ha sokan akarnak a barátai lenni, bár én meg introvertáltabb vagyok kevesebb baráttal, de lehet pont ez az ellentét vonz minket egymásban :)
2022. aug. 17. 13:31
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem. Általában az ilyen emberek extrovertáltak, szóval nem jönnénk ki jól.

Nekem amúgy is sok igényem van a kettesben töltött minőségi időre, rengeteg baráttal meg ez eléggé minimális lenne.

Plusz nekem olyan életvitel szimpatikus ahol nem igazán fér bele a folytonos haverokkal lógás.

2022. aug. 17. 13:34
 4/14 anonim ***** válasza:
0%

Tipikus gyk🙄

Hiába írják fent a csajok hogy nem , egy jövős-menös pálinak azért jobbak az esélyei mint egy introvertàltnak, egyrészt:

- sok ismeretség, több lehetőség

- nem fog a párja fejére nőni

- a párjànak szàrmazhat előnye is abból hogy népszerű fiúval jár, és sok embert ismer

Hadd ne kelljen felsorolnom mik ezek ...

2022. aug. 17. 14:06
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező saját választ kért. Az én válaszom az, hogy nem, nekem nem vonzó. Akkor se, ha másnak igen. Nem értem a problémád.

2022. aug. 17. 14:19
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

#4 “ Hiába írják fent a csajok hogy nem”

Második válaszoló vagyok, én konkrétan azt írtam, hogy nekem ez jön be…

2022. aug. 17. 14:33
 7/14 anonim ***** válasza:
39%

🙄🙄tipikus gyk második felvonás:

Àtfogalmazom , hogy mindenki èrtse:

Vannak olyan lányok akiknek ez bejön , és vannak olyanok akiknek nem.

Ha egy introvertàlt lánnyal ismerkedsz több mint valószínű hogy nem fog neki imponálni

Ha egy extrovertálttal jössz össze neki tetszhet

Válaszolva a kérdésre , valakinek igen , valakinek nem.

Én puszta feltètelezèsből azt mondanám(ahogy fent is írtam ) , hogy az ilyen fiúk népszerűek - a népszerű emberek pedig kelendőbbek mint az "Àtlag Józskàk" ( de még mindig extrovertált körökröl beszélünk )

2022. aug. 17. 14:41
 8/14 anonim ***** válasza:

Mi azon a "tipikus gyk" hogy többféle ember van?

2022. aug. 17. 14:45
 9/14 anonim ***** válasza:
#7 ez az elméleted sem helyes, mert én írtam, hogy viszonylag introvertált vagyok, mégis bejön, ha egy pasi népszerű. Minden ember más, felesleges mindenkire ugyanazt ráhúzni.
2022. aug. 17. 14:47
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem keresnék kimondottan népszerű (vagy népszerűtlen) férfit, de örülök, ha van azért kivel kimozdulnia. Nem vagyok annak a híve, hogy kapcsolatban tapadjunk egymásra. Legyen fiús programja is.
2022. aug. 17. 14:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!