Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ha visszautasítatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha visszautasítatok egy fiút, később lehet, hogy meggondoljátok, vagy ez abszolút esélytelen?

Figyelt kérdés
2022. aug. 16. 22:10
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
van amit lehet tudni, de van amit csak következtetni...de a lényeg h végülis nem módosít ez sem a dolgon, hát jó, elfogadom
2022. aug. 16. 22:43
 12/21 A kérdező kommentje:

"Neked ennyi telik a képességeidből, ezért el sem tudod képzelni, hogy mások fejében hogyan és milyen elemekből áll össze a kép."

elmondanád miért szólsz be ilyen tahón, amikor semmi rosszat tudtommal nem mondtam rád? mindegy, remélem kielégített....

2022. aug. 16. 22:45
 13/21 anonim ***** válasza:
51%

"elmondanád miért szólsz be ilyen tahón, amikor semmi rosszat tudtommal nem mondtam rád? mindegy, remélem kielégített...."

Mert bosszant, ha valaki a nagy semmire magabiztos. Ez esetben tudáshiányra.

2022. aug. 16. 22:57
 14/21 A kérdező kommentje:

és ha bosszant, akkor már lehetsz tahó...de fordítva gondolom meg óriási intelligencia-hiányomra utalna, nálad viszont nem....

egyébként úgy teszel, mintha első ránézésre amikor gondolsz valakiről valamit, az 100% biztos tudás lenne (kb ezt mondtad), pedig te sem tudsz a másikről elsőre adatokat és tényeket, csak gondolsz....engem meg ez bosszant....de nem akarok vitázni veled, köszi a te válaszodat is, szia

2022. aug. 16. 23:01
 15/21 anonim ***** válasza:
39%

"egyébként úgy teszel, mintha első ránézésre amikor gondolsz valakiről valamit, az 100% biztos tudás lenne"

Csak találgatsz, de látszik, hogy lövésed sincs arról, hogyan működik az emberismeret, mert benned vélhetően nyomokban sincsenek meg azok a készségek, amelyekből egy többé-kevésbé a valóságot fedő kezdeti benyomás kialakul.

Vagyis lényegében meg vagy győződve róla, hogy amiről te nem tudsz, vagy nem tudod elképzelni, az minden bizonnyal nem is létezhet.

2022. aug. 16. 23:15
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Még sosem volt, hogy meggondoltam volna magam.
2022. aug. 16. 23:38
 17/21 anonim ***** válasza:
72%
Igaza van a masik valaszolonak, elsore latni lehet. 30 mp eleg, hogy be tudj kategorizalni egy ismeretlent. Az, hogy te ezt elkepzelni sem tudod hogyan mukodik, az nem a valaszolo hianyossaga, hanem a tied. Mar a kerdesbol is sut, hogy nincs emberismereted. Ez alacsony szocializacios szintet jelent. Ezt masok latjak is rajtad, mert esetlenul kezeled az interakciokat. Ezert koptatnak le a csajok. Elvileg valtoztathatnal rajta, de pont amiatt vagy keptelen ra, ami miatt ez kialakult nalad. Rossz neveles es ingerszegeny kornyezet.
2022. aug. 16. 23:46
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
17, Meg azért mert el sem tudja képzelni, hogy ez létezik.
2022. aug. 16. 23:49
 19/21 anonim ***** válasza:
Oszinten a mostani baratomat tinderes ismerkedest koveto messengeres beszelgetes kozben ghostoltam masfel eve. Vele nem volt semmi baj, csak akkor eppen olyan passzban voltam, rajottem, hogy nem vagyok tul az exemen. Nem keresett, nem kerdezte, hogy mi tortent, de most, hogy ujra egymasba botlottunk szinten tinderen azert jobbra huzott es ram irt. Nagyon jol is tette. Szoval sosem lehet tudni.
2022. aug. 17. 20:09
 20/21 anonim ***** válasza:

Gratulálok az összes felszínesen, 0.25 mp alatt ítélkezőnek. Olyanok is lehettek, mint amilyennek a másikat megítélitek... Az nem merül fel senkiben, hogy a valóságban csak mélyebb beszélgetések, közösen eltöltött idő és megélt események sorozata közben/alatt lehet csak igazán megismerni a másikat és egymást? Azzal egyetértek, hogy elsőre valaki lehet nagyon szimpatikus vagy antipatikus (a köznyelvben ezt úgy mondják, hogy unszimpi, csak a gyengébbek kedvéért), de hogy fél mp alatt el tudja dönteni valaki a másik emberről 100%-osan, hogy az milyen...? K..va bátor kijelentés. Biztos mindenkinek van rá példája az ismerősi köréből, hogy aki elsőre egy igazi majomnak, flegmának tűnt, arról később kiderült, hogy egy egészen értelmes, mély érzésű nő vagy férfi, a látszólag vagányról, a társaság közepéről, aki mindig odamondja és elsőre ugrik, ha esemény van, a komolyabb, embertpróbálóbb helyzetben meg képtelen helytállni. A csendes, visszahúzódóról, hogy valójában nem is az, és a többi, és a többi. Valószínűleg egyikőtöknek sincs annyi türelme, megvárni, míg a másik kibontakozik, hogy meg tudjátok ismerni, milyen igazából. Így már nem is csodálom ezeket a kijelentéseket.

És mi van akkor, ha a helyzet még bonyolódik is?

Ti., ahogy ti változtok vagy változhattok, úgy a másik is változik. Szóval ennyi erővel az értékítéletem is változhat, azaz adhatok egy "esélyt" a másiknak, hogy az eredeti kérdésre válaszoljak.

2022. okt. 3. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!