Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megéri vele folytatni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri vele folytatni?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel 2 hete ismerkedek, 20 éves, szintén annyi idős vagyok.Találkoztunk párszor,dumálgattunk, messengeren egész nap beszélünk, felhív napközbe. Viszont ennek a fiúnak a környéken elég “rossz”híre van..

nagyon sok lánnyal össze feküdt, ezt el is mondta már az elején nekem is.

Nálam viszont egyáltalán nem próbálkozott be úgy,igazából azt mondta annyira új neki ez az egész és annyira jól érzi velem magát, hogy nem tudja még mit szeretne, soha nem volt kapcsolata, de haladjunk szép lassan, és nekem sem volt még.. néha kicsit elbizonytalanodom bár nem ad rá okot, nem tudom mi a célja, az hogy lefektessen csak szép ügyesen csinálja, vagy tényleg esetleg megfogtam?!

2022. aug. 16. 21:49
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
csak az újabb érdekesség vagy. amíg nem kap meg. ne reménykedj sokat.
2022. aug. 16. 21:51
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Megeshet, hogy megfogtad csak kicsi rá az esély. De attól még, hogyha jól érzed magad vele nem kell feltétlenül leépíteni, mert nem lesz belőle mondjuk komolyabb dolog. (Persze ez csak akkor igaz, ha neked is megfelelne így.)

Szerintem, ha már vagytok olyan viszonyban akkor beszéld meg vele, hogy te mit keresel és ő esetleg mit lát benned. A komoly kapcsolat lehetőségét vagy egy újabb kalandot.

2022. aug. 16. 22:08
 3/10 anonim ***** válasza:

- Eddig minden lányt ugyanazzal a dumával fűztem be.

- Hát nálam nem fog működni.

- Nálad nem is próbálkoznék ezzel, te különleges vagy. Olyan akire mindig is vágytam. Azt érzem, hogy ilyennel mint te még nem találkoztam.

- De aranyos vagy, akkor találkozhatunk.

2022. aug. 16. 22:24
 4/10 anonim ***** válasza:

"Nálad nem is próbálkoznék ezzel, te különleges vagy. Olyan akire mindig is vágytam. Azt érzem, hogy ilyennel mint te még nem találkoztam."

Ezt a dumát már egy sorozatban is láttam, mint hasznos "jó tanács", hogy megmutatom Pisti hogyan kell csajozni.

2022. aug. 16. 22:26
 5/10 anonim ***** válasza:
4, Értetted, hogy miért írtam?
2022. aug. 16. 22:48
 6/10 anonim ***** válasza:

Igen, értettem persze. Reméljük a kérdező is.

2022. aug. 16. 22:51
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat,azt hiszem ez a dolgot el is engedem.😄
2022. aug. 16. 23:39
 8/10 anonim ***** válasza:
16%

Nem értem miért baj ha sok lánnyal volt együtt.

Épp az ellenkezője.. tapasztalabb és kiéli magát.

2022. aug. 17. 07:40
 9/10 anonim ***** válasza:
És nem 20 évesen lesz "kiélt", azt szinte garantálom. Nem baj, hogy ezt teszi, csak a romantikus lány ne reménykedjen, az az ajánlatos.
2022. aug. 17. 12:57
 10/10 anonim ***** válasza:

Miért ajánlatos?

Mert sokan ezt tapasztalják?

Mert a rossz fiú az rossz fiú marad?

Ugyanmár..

Hiába pontoztok le,csak akkor tudja meg mit szeretne a fiú tőle, ha megtalasztalja..addig csak találgat mindenki.

Az ő döntése hogy megkockàztatja hogy összetörik a szívét vagy épp kellemesen csalódik.

2022. aug. 19. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!