Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem ebbe a Pinterest girlbe és nem ad ki semmit a google. Mit tegyek?
2022. aug. 16. 20:58
11/17 A kérdező kommentje:
Miért, káros az egészségre a pinterest?
2022. aug. 16. 23:23
12/17 anonim 

válasza:

Nem, képek alapján azt gondolni h szerelmes vagy az a káros. És most figyelj, az is csak neked.
13/17 A kérdező kommentje:
sziasztok megtaláltam
Hát igen nem Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei, de simán lehetett volna Szabó Nikoletta Budapestről, vagy bármi.
Viszont nem értem miért van paypal a profilján 🙄
REMLÉLEM NEM AZ AMIRE GONDOLOK
2022. aug. 16. 23:35
14/17 anonim 

válasza:

Na gyertek srácok, menjünk tovább, ez megoldódott :D
15/17 anonim 

válasza:

Képzeld el mikor nagy hurkákat sz*rik.
16/17 FoxtrotLidérc 

válasza:

10: Shrek, te vagy az?! :D Ezzel együtt ment a zöld pacsi!
Kérdező... Nem b*szod meg, hogy mindjárt feleségül akarod venni! Aztán azt tudod-e egyáltalán, hogy milyen ember? Amúgy... Idehaza ezer meg egy ilyen rohangál...
17/17 A kérdező kommentje:
fúj
2022. aug. 17. 00:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!