Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Láthatatlan vagyok a nők szemébe?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Láthatatlan vagyok a nők szemébe?

Figyelt kérdés
Esküszöm kezdem azt észrevenni mintha láthatatlan lennék a nők számára , ha megyek az utcán , nagyon ritka , hogy egy csaj megnézne , csak átnéznek rajtam mintha láthatatlan lennék , nem tartom magam rondának , állitólag helyes vagyok , akkor nem értem mi a rákért van ez ..
2010. szept. 23. 20:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
az előtted lévő vagyok. azt el is hiszem ha jó kedved lesz. attól nekem is az lenne. de én alapvetően nevetős vagyok, de már annyira elegem van abból hogyha csak egy kicsikét is elvigyorodom, akkor már rögtön az ilyen lekerekített szájú tanárok, meg a gyökerek egyből kérdezik h minek örülök, és szószerint leb@sznak. ezek után már nem vagyok annyira vidám. ezek még az életkedvemet is el tudják venni...
2010. szept. 23. 20:35
 12/17 anonim ***** válasza:

hát, engem se nagyon akarnak észrevenni a lányok pedig tök normális vagyok, azt mondják csúnya se vagyok, és olyan vagyok mint a előző válaszoló csak nekem nemigen tudják elvenni a kedvem semmitől, úgy vagyok vele irigykedik és kész.

és hogy feleljek a kérdésre, és is megfigyeltem hogy a lányok a vasalthajú kis rajokra buknak, de azt mondom mindig van egy ember akinek biztos tetszel és aki mindent odaadna érted, mert nincs csúnya nő se se csúnya fiú. szal fel a fejjel.

Gottwald

2010. szept. 23. 21:28
 13/17 anonim ***** válasza:
Kikérem magamnak én abszolut nem a vsalthajukara bukok amugy kedves kérdező biztos hogy megnézned csak neked nem tünik fel tudod nem kell vkit hosszasan bámulni hogy észre vegyük hogy, helyes vagy szép mondjuk Én viszont magamról tudom hogy szinte nem is nézzem ki néz meg engemet pedig biztos megnéznek de amugy igen több mosoly egyenestestartást és máris észre fogod venni mhogy meg néznek.
2010. szept. 23. 22:29
 14/17 anonim ***** válasza:
bocsi néznek nem nézed D
2010. szept. 23. 22:30
 15/17 anonim ***** válasza:
rám se szoktak mindig nézni.
2010. szept. 24. 00:12
 16/17 anonim ***** válasza:

Én sose nézem meg a vasalt hajú csőgatyás buzerán$okat...

Ezért vagyok a rajongód, Funktaszikuuuus!

2010. szept. 25. 21:02
 17/17 Funktasztikus ***** válasza:
nah ki emlegetmár?:) dousk:ne add fel veled vagyok:D
2010. szept. 25. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!