Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Akik hamar találnak kapcsolato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik hamar találnak kapcsolatot nekik kevés az elvárásuk, vagy csak jól néznek ki és szerencsések?

Figyelt kérdés
2022. aug. 15. 11:09
 1/10 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem az is találhat gyorsan párkapcsolatot akinek van megfelelő önismerete. Aki ismeri az igényeit, tudja ő mit tud adni és adott esetben így szűrni mondjuk társkeresőn.
2022. aug. 15. 11:10
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Vagy kapcsolatfüggők és nem tudják elképzelni sokáig egyedül. Rengeteg ilyen van.
2022. aug. 15. 11:18
 3/10 anonim ***** válasza:

Jól néznek ki vagy nyújtanak valami extrát.

(Nem tudom, hogy itt miért támadják és pontozzák le sokan, ha valaki ennyire nyilvánvaló tényeket ír le. A többség nem különleges belsőre, hanem felszínes. A többség a jó külsőre figyel fel először. Még állásinterjúknál is kimutatták, hogy általában az kapja meg a melót, aki jobb benyomást kelt a külsejével, hiába kevesebb a szaktudása.)

#1: Elég jó az önismeretem. Ez az égvilágon semmit sem segített mondjuk tinderen, de élőben is hónapokig kellett randizgatnom. Hiába jó az ember önismerete, attól még nem ismeri a másikat is első ránézésre. Sőt, ha ismeri az ember az igényeit, még jobban is szűr, tehát később talál megfelelőt.

2022. aug. 15. 11:18
 4/10 anonim ***** válasza:
65%

Én tudom milyen értékekkel rendelkezek, és mivel hozzám hasonló párt keresek, így az én esélyem a lehetetlennel határosak :D

29/F

2022. aug. 15. 11:23
 5/10 anonim ***** válasza:
Én jól nézek ki és az elvárásaim se lehetetlenek. Volt is lehetőségem válogatni.
2022. aug. 15. 11:37
 6/10 anonim ***** válasza:
75%

Kapcsolatfüggők vagy nem nagy az igényük.

#3:

Nekem is elég jó az önsimeretem, 17 éves korom óta tudtam hogy mit akarok ezért válogattam nagyon sokat, mert olyan nem szaladgált minden sarkon. Pont ezért nem sok kapcsolatom volt, mert inkább voltam egyedül mint egy olyannal aki nem hozzám való. Jól is nézek ki, épp ezért nehezebb párt találni, mert többen próbálkoznak, a selejt fajtából is, akik meg érdekelnének, sokszor nem mernek bepróbálkozni (tapasztaltam többször, a párom is bevallotta miután összejöttünk). Amelyik barátnőimen látszott hogy könnyebben kaphatóan, mindenen nevetnek, nem várnak el sokat, folyton akadt valami kis rövid kapcsolatuk.

2022. aug. 15. 11:38
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
A legnagyobb hülyeség, amit itt képesek leírni, hogy a kelendőseged egyenes arányban áll az emberi minőségeddel. Ez baromira nincs így.
2022. aug. 15. 12:23
 8/10 anonim ***** válasza:
Én baromira szenvedek a dologgal, pedig jól is nézek ki, és felszínes sem vagyok. Viszont nagyon megnehezíti az, hogy elég különc személyiségem van, nagyon kevés ember szimpatikus alapból, mert annyira különböznek tőlem (ezt nem úgy írom, hogy ez jó vagy rossz, egyszerűen csak ritka a közös érdeklődés). Másrészt nagyon magamnak való vagyok, és ez a kisugárzásomon is látszik sokszor.
2022. aug. 15. 14:05
 9/10 anonim ***** válasza:
Kevés vagy nincs, esetleg felszínesek vagy kapcsolatfüggők. Azt remélem senki nem gondolja komolyan, hogy benne voltál egy kapcsolatban és 2 hét után kész vagy egy újra. Ha téged hagytak ott rottyon vagy, ha te szakítasz akkor meg nem ez szokott lenni az első dolog amit csinálni akarsz.
2022. aug. 15. 17:11
 10/10 anonim ***** válasza:
A hamar, gyorsan köttetett kapcsolat egészen biztosan nem egymás mély, alapos megismerésén jött létre, hanem a gyors felszínes fizikai tetszés alapján. Legfeljebb a bizalmat szavazták meg egymásnak a további lelki megismerés irányába.
2022. aug. 16. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!