Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha én így gondolkodom az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha én így gondolkodom az ismerkedésben akkor túl érzelmes vagyok?

Figyelt kérdés

Sosem értem azokat akik annyira könnyen összejönnek másokkal, főleg szakítás után. Szerintem idő kell hozzá, meg nekem nem jó bárki. Mindig az jut az eszembe erről amikor valakinek meghal egy háziállata és pár nap múlva vesz egy másikat. Akik így gondolkoznak azoknak szerintem nincs lelkük.

Nekem ismerkedésben az a fura hogy hogy lehet mindig olyat találni akivel meg lehet szeretni egymást, főleg hogyha mindkettőjüknek pár hete ért véget az előző, el sem felejtették, meg hogy ennyire hamar megfelelőt találni.

Vagy én gondolom hülyén ezt??

2022. aug. 13. 11:58
 1/3 anonim ***** válasza:
"szerintem nincs lelkül". Szerintem meg nem vagyunk egyformák és ezzel nincs semmi baj, és jó lenne ha az emberek végre nem egymást fikáznák, mert az egyik nem működik úgy, mint a másik, meg nem azt csinálja, amit épp elvárnak tőle, hanem tudd, hogy te mit akarsz, neked milyen jellemed van, és milyen jellemű társaságra vágysz, aki meg nem olyan, azzal nem kell időt tölteni, nem kell energiát szánni rá. 8 milliárd ember él a földön, nem fog mindenki olyan lenni, ami a te etikai, szociális normádba belefér, és ettől nem az egyik, vagy a másik gondolkodik "hülyén".
2022. aug. 13. 12:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Mások vagyunk, de nyilván hibás elképzelés, ha mással akarjuk pótolni a bennünk keletkezett űrt. Bár van akinek ez segít, én ezért nem hibáztatom. Én például képtelen lennék szinte egyből egy kapcsolatot kezdeményezni, ha az előző véget ért.
2022. aug. 13. 12:13
 3/3 anonim ***** válasza:

Kapcsolatfüggő emberek. Mindegy nekik, hogy ki, csak egyedül ne legyenek.

Én olyan vagyok, mint te. Vannak elvárásaim, van önbecsülésem, így nem jövök össze az első adódó emberrel.

2022. aug. 13. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!