Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális ha egy Nő az első randit is egy erdőben szeretné letudni ? Nagyon szép , kedves Nőnek tűnik. Interneten ismertem meg.
Figyelt kérdés
Én mondtam este tudok csak menni.
Csak hát Őt ismerik a faluban és mondta menjünk autóval az erdőbe beszélgetni. Mert szeretné ha maradna meg a diszkréció.
Én mennék autóval át, első randink lenne.
2022. aug. 12. 23:49
1/19 anonim válasza:
"Mert szeretné ha maradna meg a diszkréció."
Mi van? Miért kell elbújni? Talán van párkapcsolata és nem szabad, hogy bárki meglásson?
Furcsállnám nagyon, nem hiszem, hogy erdőbe akarnék menni randizni a susnyásba.
2/19 anonim válasza:
Nem az. Épp eszű nő eleve nem megy bele éjszakai randiba, az, meg hogy erdőbe szervezze kizárt.
3/19 anonim válasza:
Jajajajajajajajajaj... Nagyon rosszul hangzik, nem mennék oda, nővel sem találkoznék ilyen kies helyen.
4/19 anonim válasza:
Vagy gyilko, vagy kirabolnak, vagy prosti. Vagy mind
6/19 anonim válasza:
Egy nő nem vállal be egy idegen férfival találkozást erdőben.
Az is benne van hogy téged fognak elásni valahol.
7/19 anonim válasza:
Kirabol, kiköt egy fához egy segítővel. Akkor mit csinálsz? Nagyon gyanús!
8/19 anonim válasza:
Nagyon izgi! Vedd kamerara es add elo adasban a randit instan. Legyen a kozelben tobb baratod fegyverekkel,hatha az eleted kell menteni
9/19 anonim válasza:
Jesszus, el ne menj. Gondolom, nem akarsz az 5 órás hírekben kikötni.
10/19 anonim válasza:
Az egy pasi nem nő, vagy egy olyan nő aki valószínűleg nem egyedül lenne az erdőben, ás letámadnának téged.
Aki ilyeneket ír, az nem oké, szerintem se menj a találkozóra. Nehogy futás és sikítás legyen a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!