Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a lányok komoly kapcsolatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a lányok komoly kapcsolatot keresnek akkor miért jönnek össze olyan fiúval aki nem becsülik meg ők?

Figyelt kérdés
2022. aug. 12. 11:36
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Azért amiért a komoly kapcsolatot kereső fiúk insta ribncokkal jönnek össze, meg azok a fiúk akiknek már megvan a szép a családjuk, proli ribncokért elhagyják a feleségüket.
2022. aug. 12. 11:48
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Én olyannal jöttem össze, aki megbecsül. Sőt, nem vagyok egyedül, a környezetemben minden pár hasonló.

(20-onévesek, diákok)

2022. aug. 12. 11:52
 3/9 anonim ***** válasza:
96%

Sokakat konnyu manipulalni. Szerelmesek lesznek. Aztán szívás. A rosszfiuk meg atlagnál jobban is értenek a csajozáshoz.

Ha vki megbecsül az joformán mák hogy olyat fogtál ki aki kesobb is megbecsul, vagy kesobb sem ábrándul ki.

2022. aug. 12. 12:01
 4/9 anonim ***** válasza:
94%

Igen mázli, hogy egy ilyen srác érdeklődik irantam.

Az viszonz az én érdemem, hogy rajta kívül mindenki mást visszautasítottam és hogy felismertem, hogy vele viszont szívesen összejönnék.

2022. aug. 12. 12:04
 5/9 anonim ***** válasza:
Akiket szívatnak nem jelenti azt hogy ők ne válogatnának.
2022. aug. 12. 12:31
 6/9 anonim ***** válasza:
15%
Mert több pénzük van? Kapitalizmus van, a pénzesebb fiúk feltűnőbbek, jobban öltözködnek, stb, stb....Ők válogathatnak. A kis szürke egeret pedig nem veszi észre senki.
2022. aug. 12. 12:54
 7/9 anonim ***** válasza:
69%
Mert fogggalmuk sincs, hogy hogy érhetik el a megbecsülést, figyelmet, szeretetet, amit akarnak, hogy ahhoz tudatosan kell szűrni a férfiakat, akik egyszerűen nem erre vágynak belül, hogy most ők komoly kapcsolatba fognak energiát fektetni. Senki nem tanította meg, ösztönből csinálják a dolgokat, nem annyira tudatosak a döntéseik! Szülők, család lekakilta, hogy beszéljen erről, sorozatból, filmekből az a minta, hogy minden nap ide oda lófrálsz és valami pasi pont felszed és hatalmasat élvezkedtek, aztán max mész tovább vagy happy end, vagy nagy szenvedések évekig, de kitartotok egymás mellet. De a valóság nem így működik. Talán pár év alatt tudatosabbak lesznek, vagy egy életet le lehet húzni selejtes kapcsolatokban.
2022. aug. 12. 13:21
 8/9 anonim ***** válasza:

Mert az is belefér.

Legalábbis anno mikor én keresgéltem, úgy voltam vele, hogy akivel randizom, azzal nyitott vagyok komolyra is, de ha kevesebb lesz belőle, akkor is jó volt, ameddig tartott.

A lehetőséget tartottam fenn, amivel nem mindenki élt, de nem éltem meg csalódásnak azt sem, ha egy randi után barátság vagy csak kavarás lett a vége.

Annyira cuki, hogy azt hiszitek, hogy a nők nem szeretnek szexelni és nem nyitottak a kalandra, amíg szinglik (van, aki nem). Felnőtt nők vagyunk, az isten verjen meg, ne gondold már azt, hogy nem vagyunk tisztában azzal, mit csinálunk.

2022. aug. 12. 15:34
 9/9 anonim ***** válasza:
a 7-es válaszoló mindent elmondott! Teljesen egyetértek. Nem csak létezni kéne és várni a csodát. Plusz az sem hátrány, ha te adod azokat a dolgokat amit elvársz. De tényleg adod, nem csak elmondod az első randin.
2022. aug. 12. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!