Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, ha nem tetszik nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ha nem tetszik nektek egy lány, akkor annak milyen jelét adjátok?

Figyelt kérdés

Nem bókoltok neki, más lányokról beszéltek olyankor vagy ha éppen megláttok egy szép lányt és megemlítitek neki, nem keresitek gyakran...stb ?

Mik azok a jelek amiből rögtön kiderül, hogy nem tetszik külsőre nektek az az adott lány?

2022. aug. 11. 21:32
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Nem szoktam jelét adni.
2022. aug. 11. 21:35
 2/10 A kérdező kommentje:
Akkor helyesbítek. Hogyan szoktatok vele viselkedni?
2022. aug. 11. 21:37
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
Hát úgy, mint haverral, nem úgy, mint nővel. Semlegesen.
2022. aug. 11. 21:43
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan úgy, mint aki igen. Semlegesség, általános udvariassági etikett, embertől függően különböző szinteken.
2022. aug. 11. 21:57
 5/10 anonim ***** válasza:
94%
Jól érzed, nem tetszel neki.
2022. aug. 12. 01:47
 6/10 anonim ***** válasza:
12%
Sehogysem adom jelét. Ha úgyis az van hogy a lány választ akkor mit ugráljak? Jöjjön oda és mondja ő hogy érdemes lenne nála próbálkoznom
2022. aug. 12. 17:32
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem a kérdés milyen kontextusban van. Nem mindegy, hogy a csaj akar valamit, vagy volt randi és amiatt kellene közölni vagy csak haverkodnak. Haveri szinten mi a fenéért kellene közölni? Randi szinten vagy mert a csaj rámászik,akkor egyszerűen szavakkal el kell mondani és kész.
2022. aug. 16. 06:54
 8/10 A kérdező kommentje:

Még most csak baráti kapcsolatban vagyunk, vagyis olyasmi. De sokszor nem tudom eldönteni, hogy miként tekint rám, megkérdezni pedig félek.

Gondolkodtam azon, hogy tesztelni kellene de az pedig annyira szánalmas lenne.

Mit gondoltok?

2022. aug. 20. 18:04
 9/10 anonim ***** válasza:
82%
Hìvd fel magadhoz és ha ott nem kezdeményez amikor kettesben vagytok akkor tuti nem kellesz neki..
2022. aug. 25. 07:37
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem tetszik, akkor általában nem nézegetem.

Észre lehet venni.

2022. szept. 30. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!