Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy valljam be az érzelmeimet egy lánynak aki nem mellesleg Jehova Tanúja?
Figyelt kérdés
2008. jan. 2. 18:20
1/9 anonim válasza:
A vallás nem zár ki semmit. Úgy mondd el, ahogy érzed. Ne mondj se többet, se kevesebbet, mint amit érzel, és ne is mondd másképp, mint ahogy tudod. Ilyen egyszerű.
2/9 anonim válasza:
Szerintem meg sehogy, hanem menekülj.
3/9 anonim válasza:
én egy igen vallasos férfival v.ok együtt,milyen vallas azt most nem vitatom.eleinte ö nem akart semmit,csak baratsagot,de én nyomultam nem adtam fel..bebizonyitottam,tudok vallasos éle^téhez alkalmazkodni,utananéztem a vallasnak,hogy melyek az alapvetö tudnivalok,aztan ugy viselkedtem,mint ahogy az^t az ilyenek elvarjak...mostmar 2 éve vagyunk együtt..nehéz volt megszokni,de mara mar minden siman megy.természetesen csak akkor légy kitarto,ha komolyan gondolod az egészet,mert akkor bizony sok mindenben valtoztatnod kellesz.minden jot.
4/9 anonim válasza:
gondolom nem akarod egy hét után feleségül venni a jehova szertartás szerint, úgyhogy mondd meg neki úgy mintha nem is jehova tanuja lenne.Aztán eldöntheted tudod e tolerálni a vallásával járó dolgait...
5/9 anonim válasza:
Gondolom azért írtad hogy amúgy Jehova Tanúja a lány, mert ennek van valami lényege a dologban (pl. hogy ez nem vallás, hanem egy szekta??) Nem tudom mennyit tudsz róla, én se sokat, de sztem beszélgess sokat a lánnyal erről, és NÉZZ UTÁNA ennek a szektának, és ha úgy látod, tényleg menekülj:)
6/9 anonim válasza:
Bevallhatod, de én nem tenném. Gondold csak el, milyen előírásai vannak. AZOKHOZ mit szólnál? Márpedig előbb, vagy utóbb, de az lesz...
Szerintem mondj le róla. Teljesen biztos, hogy nem fogod tudni TARTÓSAN megváltoztatni.
7/9 anonim válasza:
Hát nehéz lesz mivel a jehováknál nincs olyan hogy járás csak házasság előtti udvarlás tudtommal (sajnos aktívan próbálnak megtéríteni...) ismerősöm próbálkozott nem járt sikerrel mert a szülők bele avatkoztak, de szerintem próbáld meg kettesben megbeszélni vele aztán dönt közted meg a vallás között.hajrá
8/9 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mennyire aktuális még nálad ez a kérdés. Elég sokat tudok erről a dologról. Figyelek majd, hogy írsz-e ide és ha még aktuális a dolog, akkor beszélhetünk róla.
9/9 anonim válasza:
05-17 10:20 válaszolónak...engem érdekelne, hogy mit tudsz és gondolsz...hasonló cipőben járok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!