Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jófiúként hogy találhatnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jófiúként hogy találhatnék egy rosszlányt kapcsolatra?

Figyelt kérdés
2022. aug. 3. 20:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Akinek sose fáj a feje?
2022. aug. 3. 20:13
 2/13 FoxtrotLidérc ***** válasza:
85%
Ne jófiú legyél! ^^ Legyél egy határozott férfi, azzal messzebb jutsz.
2022. aug. 3. 20:20
 3/13 anonim ***** válasza:
75%

jófiú = határozatlan, céltalan, anyuci kedvence, aki képtelen kiállni magáért vagy véleményt formálni.

minek neked egy "rosszlány" kapcsolatra? anyucid úgyse engedi meg neked, hogy ilyen kapcsolatban legyél. Kiállni meg úgysem fogsz magadért.

2022. aug. 3. 20:26
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sokan félre definiálják a jó fiút. Kérdező, te melyik fajta jófiú vagy. Az unalmas, tehetetlen, bizonytalan, anyuci pici fia, vagy az udvarias, lovagias, de visszafogot fajta?
2022. aug. 3. 20:38
 5/13 A kérdező kommentje:
Az utóbbi vagyok.
2022. aug. 3. 20:39
 6/13 anonim ***** válasza:
magabiztos vagy?
2022. aug. 3. 20:42
 7/13 A kérdező kommentje:
Azt gondolom hogy igen.
2022. aug. 3. 20:43
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
A határozott férfi ezt alapból tudja és nem csak gondolja.
2022. aug. 3. 20:45
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Tehát udvarias, lovagias, de visszafogott, ezt jelenti számodra a jó fiú. Hmm..

Szerintem találhatsz. Nekem pl. sokkal jobban bejönnek a jófiúk, mint a rosszfiúk.

Az önbizalmadon javíts, a visszafogottságot jó, ha néha el tudod engedni, persze ésszel. Tehát az önuralom fontos szerintem, ha jófiúról van szó.

2022. aug. 3. 21:11
 10/13 anonim ***** válasza:
Semmiképp sem esélytelen, ugyanis nekem egyik haverom tipikus jófiú, öltön nyakkendő, angol úriember stílus, udvarias, kifinomult, művelt. A barátnője mégis ilyen tipikus lázadó rosszlány. Vagányul öltözködik, kicsit ilyen nagyszájú, vicces, hangos menő lány. 3 éve járnak
2022. aug. 3. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!