Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jófiúként hogy találhatnék egy rosszlányt kapcsolatra?
Figyelt kérdés
2022. aug. 3. 20:04
2/13 FoxtrotLidérc válasza:
Ne jófiú legyél! ^^ Legyél egy határozott férfi, azzal messzebb jutsz.
3/13 anonim válasza:
jófiú = határozatlan, céltalan, anyuci kedvence, aki képtelen kiállni magáért vagy véleményt formálni.
minek neked egy "rosszlány" kapcsolatra? anyucid úgyse engedi meg neked, hogy ilyen kapcsolatban legyél. Kiállni meg úgysem fogsz magadért.
4/13 anonim válasza:
Szerintem sokan félre definiálják a jó fiút. Kérdező, te melyik fajta jófiú vagy. Az unalmas, tehetetlen, bizonytalan, anyuci pici fia, vagy az udvarias, lovagias, de visszafogot fajta?
5/13 A kérdező kommentje:
Az utóbbi vagyok.
2022. aug. 3. 20:39
7/13 A kérdező kommentje:
Azt gondolom hogy igen.
2022. aug. 3. 20:43
8/13 anonim válasza:
A határozott férfi ezt alapból tudja és nem csak gondolja.
9/13 anonim válasza:
Tehát udvarias, lovagias, de visszafogott, ezt jelenti számodra a jó fiú. Hmm..
Szerintem találhatsz. Nekem pl. sokkal jobban bejönnek a jófiúk, mint a rosszfiúk.
Az önbizalmadon javíts, a visszafogottságot jó, ha néha el tudod engedni, persze ésszel. Tehát az önuralom fontos szerintem, ha jófiúról van szó.
10/13 anonim válasza:
Semmiképp sem esélytelen, ugyanis nekem egyik haverom tipikus jófiú, öltön nyakkendő, angol úriember stílus, udvarias, kifinomult, művelt. A barátnője mégis ilyen tipikus lázadó rosszlány. Vagányul öltözködik, kicsit ilyen nagyszájú, vicces, hangos menő lány. 3 éve járnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!