Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Saját tanárnővel randizni? Jelenleg esti tagozatra járok, és nagyon szimpatizálok a Magyar tanárommal. 40 éves. Hogy működne a dolog?
Figyelt kérdés
2022. aug. 2. 22:50
21/28 anonim válasza:
Én úgy tudom törvényellenes a tanár-diàk kapcsolat
22/28 anonim válasza:
"Oszinten rongyosra nyomnam"
Jolvan szűz fiú, nyugodj le.
Biztosan élete legszebb másfél perce lennél.
23/28 anonim válasza:
Vedd le a képeket, mert így ha véletlenül ide téved, fel is jelenthet. Tudod a személyiségi jogok.
24/28 anonim válasza:
Szívem, ez a nő téged úgy megkurna, hogy utána aztán tudnád, hol a helyed.
26/28 anonim válasza:
21. Erről én is hallottam, de mi van pl akkor ha adott mondjuk egy egyetemi tanár aki pl 30 éves és a 30 éves párja, beiratkozik arra az egyetemre ahol a felesége tanít és megkapja tanárnak?
27/28 anonim válasza:
Onnan tudom,hogy egy évfolyamtársam sz egyetemen beleszeretett a fiatal tanárba,tehát kevesebb,mint 10 év volt a korkülönbség.Ha összejönnek és az kitudódik,a tanárt eltilthatjàk a hivatàsától,mert a tanári szakma az hivatásos szakma.Ha màr nem tanítja,összejöhetnek.
28/28 anonim válasza:
#26.Hozzátartozókat,sajàt gyereked sem taníthatod.Akkor másik iskolàba kell íratkozni,vagy az adott tárgyat kell másik tanárnàl felvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!