Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van általában negatív...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van általában negatív vélemény azokról akik Európában nem kapnak csinos barátnőt ezért Ázsiából vagy Afrikából importálnak?

Figyelt kérdés
2022. aug. 2. 10:18
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
81%
És miből gondolod, hogy "jut" neked csinos import barátnő?
2022. aug. 2. 13:49
 12/26 A kérdező kommentje:

11

Mert a fehér férfi mindig vonzóbb az ázsiainál és feketénél minden nő szemében, igen ázsiai és fekete nők szemében is.

Tehát még ha a chad mániás árja csajok engem csúnyának is titulálnak, az ázsiai és fekete nőknek simán bejöhetek. És még nem is hiányozna a sok náci fajzat.

2022. aug. 2. 14:01
 13/26 Hans Pötterman ***** válasza:
81%
Nem feltétlenül a víz a hülye ha a kacsa nem tud úszni. 🤷🏽‍♂️ Azaz nem a kontinensen élő nők hibája,hogy nem tudsz csajozni. Ezt ugye te sem hiszed el...
2022. aug. 2. 14:04
 14/26 A kérdező kommentje:

13

Igen, az ázsiaiakkal meg afrikaiakkal elég ha őszinte vagyok és udvarias, nem kell őket lenyűgözni és pávatàncot járni mint Európában. Normálisak, ennyi. Akkor tudok csajozni vagy sem?

2022. aug. 2. 14:19
 15/26 anonim ***** válasza:
63%

El vagy tévedve barátom. 10 éve dolgozok együtt ázsiai nőkkel, párat láttam férjhez menni. Tényleg elég volt annyi, hogy őszinte legyen a pasi-a vagyonát illetően 😂 Egyikük se szerelemből ment férjhez, hanem érdekből.

(Amúgy nekem bejönnek a félvér pasik, jobban mint a fehérek)

2022. aug. 2. 14:26
 16/26 A kérdező kommentje:

15

A félvérek vajon miért? Mert jól néznek ki. A férfiaknak is bejönnek a félvér nők ne aggódj.

Az indiaiakkal mi a bajod például?

2022. aug. 2. 14:29
 17/26 anonim ***** válasza:
87%
Én nem aggódok, csak te írtál minden nő nevében
2022. aug. 2. 14:31
 18/26 anonim ***** válasza:
88%

"Igen, az ázsiaiakkal meg afrikaiakkal elég ha őszinte vagyok és udvarias, nem kell őket lenyűgözni és pávatàncot járni mint Európában"

Nagyon el vagy tévedve. Kínában pl. a szülők árgus szemekkel lesik, mennyi pénze van a lányuk udvarlójának.

2022. aug. 2. 14:42
 19/26 anonim ***** válasza:
77%
Kínában akkora férfitöbblet van, hogy a szomszédos országokból kereskednek már emberekkel hogy a csóró falusi régiókban élő férfiaknak jusson feleség.
2022. aug. 2. 15:03
 20/26 anonim ***** válasza:
77%
Az ázsiai és afrikai muszlim országokat meg ki is lőheted, mert muszlim nő csak muszlimmal házasodhat.
2022. aug. 2. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!