Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet sejtelmesen posztolni arról, hogy randizol valakivel?
Nem akarom a friss kapcsolatomat már posztolgatni, de magamban sem bírom tartani.😅 Valami ötlet 🤷🏼♀️
Milyen apró szöveggel lehetne ezt "megoldani" vagy valamilyen kép ötlet 🤔
Előbb azért kérdezd meg, hogy akivel randizol is szeretne-e már így bemutatkozni az összes "ismidnek" és rokonodnak, akik netán majd rákérdeznek kicsodával is vagy.
De mondjuk fotózd le az árnyékotok.
Valaki mondja már el, hogy mi értelme posztolgatni!
Én sose posztolok Facén, profilképen sincs kint. Még 5-6 éve tettem ki pár képet, hogy hadd "irigykedjenek". De rájöttem, hogy ez a legtöbb embert csak irritálja. Például én is lesz@rom, hogy ki épp hol nyaral, mit eszik, kivel és hogyan pózerkedik.
Még régebben láttam egy videót, ami épp ezt figurázta ki: 2 régi ismerős összefutott az utcán, aztán az egyik kérés nélkül elkezdett a másik arcába tolni képeket, hogy itt nyaraltam, velük buliztam, ezt ettem pár napja, így alszik a kutyám stb. Elég komikus volt.
Tipikus női "f@szméregetés", ami leginkább arról szól, hogy "Béla Gizit 4*osba vitte, ezért te engem 5*osba vigyél", "Giziék Kaliforniába mentek, ezért menjünk a Maldívra" és így tovább.
Az Insta pedig az egész legalja, amikor egy filter nélküli képnél már aggódni/kárörvendeni kezdenek, hogy biztos valami baj van, hogy Gizi így "elhagyta" magát.
De azért a posztolási kényszer az megvan...
34F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!