Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bros before hoes?

Figyelt kérdés

Nem gyerekes ilyen szemlélettel párt keresni vagy fenntartani egy kapcsolatot?

Nem vitatkozni szeretnék csak különböző véleményekre lennék kíváncsi

2022. júl. 31. 23:14
 1/9 anonim ***** válasza:
67%
Mivan? Magyarul is.
2022. júl. 31. 23:17
 2/9 anonim ***** válasza:
77%

Ez megy mostanában a fingceleknèl, megnéznek valami angol cuccot a yt-n és terjesztik a saját igazsàgukat.

Bmeg kimèsz otthon magyarba az utcàra ki fog így beszélni ? Már megint szèt vagy csúszva fiam!

( Tesók a qrvàk előtt )

2022. júl. 31. 23:24
 3/9 anonim ***** válasza:
44%
Nem értek cigànyul....
2022. júl. 31. 23:59
 4/9 anonim ***** válasza:
75%
fiútestvérek a kapák előtt
2022. júl. 31. 23:59
 5/9 A kérdező kommentje:
Barátaid vannak elsősorban a párod helyett ha valakinek így tetszik
2022. aug. 1. 00:10
 6/9 eznemlényeges ***** válasza:
100%
Szerintem egy egészséges egyensúlyt kell kialakítani. Persze itt is vannak kivételek, pl. ha barátod most szakított és nagyon maga alatt van és szeretne talizni, akkor hiába van pároddal megtervezett programod akkor a barátod az első.
2022. aug. 1. 00:14
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is inkább azt mondanám, hogy egyensúlyra kell törekedni. Nem szabad hagyni, hogy egyik a másik rovására menjen.

Annyiban "igaz", hogy jobb esetben, ha ápolod a baráti kapcsolataidat, akkor azok akkor is megmaradnak ha a kapcsolatod zátonyra fut. Sokan csinálják, hogy elhanyagolnak mindenki mást, aztán ha jön egy szakítás ott maradnak egyedül.

De az se jó, ha a kapcsolatodba nem fektetsz energiát.

Egyensúly!

2022. aug. 1. 08:24
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ismertem aki a barátnője kedvéért mindenkit ellökött, mással nem töltött időt. El is vette a lányt, de az esküvőn összesen 20 fő volt (családok). Így nem éri meg a hoe.

Amúgy az egyensúly híve vagyok

2022. aug. 1. 09:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Aki betöltötte a 20-at ezt már levetkőzi. Ha nem az meg milyen jó red flag, nem?
2022. aug. 11. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!