Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bros before hoes?
Nem gyerekes ilyen szemlélettel párt keresni vagy fenntartani egy kapcsolatot?
Nem vitatkozni szeretnék csak különböző véleményekre lennék kíváncsi
Ez megy mostanában a fingceleknèl, megnéznek valami angol cuccot a yt-n és terjesztik a saját igazsàgukat.
Bmeg kimèsz otthon magyarba az utcàra ki fog így beszélni ? Már megint szèt vagy csúszva fiam!
( Tesók a qrvàk előtt )
Én is inkább azt mondanám, hogy egyensúlyra kell törekedni. Nem szabad hagyni, hogy egyik a másik rovására menjen.
Annyiban "igaz", hogy jobb esetben, ha ápolod a baráti kapcsolataidat, akkor azok akkor is megmaradnak ha a kapcsolatod zátonyra fut. Sokan csinálják, hogy elhanyagolnak mindenki mást, aztán ha jön egy szakítás ott maradnak egyedül.
De az se jó, ha a kapcsolatodba nem fektetsz energiát.
Egyensúly!
Ismertem aki a barátnője kedvéért mindenkit ellökött, mással nem töltött időt. El is vette a lányt, de az esküvőn összesen 20 fő volt (családok). Így nem éri meg a hoe.
Amúgy az egyensúly híve vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!