Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csinál igy?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ecstazi99 kérdése:

Miért csinál igy?

Figyelt kérdés
Van egy srácc, 26 éves, akivel körülbelül 2éve beszélünk persze nem rendszeresen, egy társkereső applikációrol ismerem.Körülbelül 2 hete találkoztunk először(eddig más városban éltem), nagyon jól elbeszélgettünk.Ott azt hittem hogy annyi lesz. De azóta is rám rám szokott írni, megkérdezi mit csinálok, hogy vagyok,hogy telt a napom és kábé ennyi.Hozzà teszem hogy nem használ Facebookot,csak instagramot.Nagyon titokzatos, röviden fogalmaz.Utólag mondta hogy az applikációt amin megismerkedtünk, már csak azért tartotta hogy velem beszéljen.Nem igazán értem hogy mit akar tőlem...

2022. júl. 30. 17:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Mi sem.
2022. júl. 30. 17:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Talán 1:1be küld el neki ezt amit mindenki másnak nyilvánosságra hoztál
2022. júl. 30. 17:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Vagy kamus vagy zárkózott. Vigyázz vele inkább...
2022. júl. 30. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!