Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hányadik randin,nem ciki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányadik randin,nem ciki a kiszemelt lány előtt, elengedni egy galambot?

Figyelt kérdés

Eddig 2 randi volt,minden jól ment,de mindig vissza kellett tartanom.

Én,olyan fingós fajta fiú vagyok.

2022. júl. 30. 10:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Hajj.

Anyuék azért adták neked időt a gép előtt kérdező(20+) , hogy bekerdezz megint valami b*szos - fingos kérdést?

Többiek azt gondolják, hogy komoly a kérdés.🙄

2022. júl. 30. 12:47
 12/17 anonim ***** válasza:
22%
Mi sem fingunk egymás orra alá, mert a másik nem olyan buta fasz, hogy a seggünkhöz tartsa az orrát. Magunk alá szoktunk viszont fingani és hallja is a másik. Elszáll.
2022. júl. 30. 13:04
 13/17 anonim ***** válasza:
80%

12, nevezd, ahogy akarod. Ebben a témában, jó esetben két véglet van. Vagy nem csinálják, mert mindkét fél szerint tapló és undorító dolog, vagy mindketten csinálják. Ha időben jelzi az, akinek erre igénye van, hogy ő így él, neki ez a normális, akkor a másik eldöntheti, hogy egyetért ezzel, vagy másképp gondolja. Nincs kompromisszum. Ha szerintem undorító, akkor is az marad, ha még pár százan elmondják, hogy ez normális. Ha meg valaki szerint ez így helyes, akkor úgyse foga megoldani másképp.

Tehát, ez szerintem olyasmi, amit érdemes az elején tisztázni, mert állandó problémaforrás marad.

2022. júl. 30. 13:38
 14/17 anonim ***** válasza:
94%

Én soha nem fingok kapcsolatban a másik előtt, max. nagyon véletlenül vagy álmomban!

Megöli az intimitást, szerintem.

F.

2022. júl. 31. 09:55
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Legutóbb kb. két hónap után, egy pakolóban bandukolva megkérdeztem, hogy fingani ér? A lány jót vigyorgott, én meg már nyomattam is. Erre elkezdett nevetni és ő is fingott egy elég értékelhető mértékűt. Aztán megbszéltük, hogy a továbbiakban ne feszengjünk ezen, akinek kell, fingjon kedvére.
2022. aug. 1. 12:51
 16/17 anonim ***** válasza:

9es

Én is de nem társaságban.

2022. aug. 7. 22:11
 17/17 anonim ***** válasza:
Még 27 év házasság után is borzalmasan érezném magam, ha ez megtörténne. De nem fog.
2022. aug. 7. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!