Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányadik randin,nem ciki a kiszemelt lány előtt, elengedni egy galambot?
Eddig 2 randi volt,minden jól ment,de mindig vissza kellett tartanom.
Én,olyan fingós fajta fiú vagyok.
Hajj.
Anyuék azért adták neked időt a gép előtt kérdező(20+) , hogy bekerdezz megint valami b*szos - fingos kérdést?
Többiek azt gondolják, hogy komoly a kérdés.🙄
12, nevezd, ahogy akarod. Ebben a témában, jó esetben két véglet van. Vagy nem csinálják, mert mindkét fél szerint tapló és undorító dolog, vagy mindketten csinálják. Ha időben jelzi az, akinek erre igénye van, hogy ő így él, neki ez a normális, akkor a másik eldöntheti, hogy egyetért ezzel, vagy másképp gondolja. Nincs kompromisszum. Ha szerintem undorító, akkor is az marad, ha még pár százan elmondják, hogy ez normális. Ha meg valaki szerint ez így helyes, akkor úgyse foga megoldani másképp.
Tehát, ez szerintem olyasmi, amit érdemes az elején tisztázni, mert állandó problémaforrás marad.
Én soha nem fingok kapcsolatban a másik előtt, max. nagyon véletlenül vagy álmomban!
Megöli az intimitást, szerintem.
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!