Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Létezhet olyan nő, aki tud...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet olyan nő, aki tud kis dolgoknak örülni, nyitott a másik érdeklődési körére, ugyanannyit tesz bele egy kapcsolatba, nem hazudik sosem és legfőképp nem változtatja az álláspontját?

Figyelt kérdés
2022. júl. 30. 02:35
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Köszönöm szépen! Nagyon kedves tőled!😊

2022. júl. 30. 15:52
 22/29 anonim ***** válasza:

#20:

A bókot nem vitatom, de ha neked csak “sírni” tudnak a nők, akkor te is bőven eltolsz valamit. :)

2022. júl. 30. 16:00
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Kérdés, hogy milyen mértékben várod el ezeket a dolgokat. Ha egészséges mértékben, akkor azért van sok nő ilyen, más kérdés, hogy hol keresgélsz. Ha viszont nagyon vaskalapos vagy ilyen téren (pl. elvárnád, hogy a matekhoz hótt hülye nő érdeklődjön a tőzsdézés iránt, vagy egy tériszonyos menjen a pasijával bungee jumpingolni), akkor azért elég kevés van.

Ami pl. rám jellemző ezekből: tudok a kis dolgoknak is örülni, de az nem azt jelenti, hogy munkanélküli héderelő pasit elfogadok magam mellé, aki azt várja, hogy aléljak el minden alkalommal, amikor tép a mezőről egy virágot, és ha már meg illene hívnia egy kólára, akkor már szívja a fogát, hogy golddigger vagyok (amúgy nem tartattam magam ki soha, én is meghívom az aktuális páromat dolgokra). Azt is tudom magamról, hogy vannak olyan hobbik, amikben aktívan nem tudnék részt venni (pl. én tényleg tériszonyos vagyok), meg ha egyetlen közös nevező / hobbi nincs, akkor nem kezdenék kapcsolatot az illetővel. Az, hogy álláspont-változtatás... az néha van. Nem brahiból, hanem mert mondjuk szeretek művelődni, utánaolvasni dolgoknak, és sokszor árnyalják a véleményemet bizonyos témákban tanulmányok, más emberek tapasztalatai (pl. nemrég változtattam meg a véleményem azzal a témával kapcsolatban, hogy a marihuánát legizáltatnám-e)... meg az ízlésem is változik néha filmekkel, divattal kapcsolatban.

2022. júl. 30. 20:36
 24/29 anonim ***** válasza:

Megtanultam pár dolgot, hogy együtt kapcsolódjunk ki

2022. júl. 30. 22:51
 25/29 anonim ***** válasza:
Miket?
2022. júl. 31. 01:04
 26/29 anonim ***** válasza:

25#

Pl sportot

2022. júl. 31. 22:54
 27/29 anonim ***** válasza:
És ő mit tanult meg?
2022. júl. 31. 23:08
 28/29 anonim ***** válasza:
0%
előbb útóbb mindegyik nyaralgatni akar... csak nem értem hogy a nők többsége mért szereti jobban a drága dolgokat mint a férfiak ? ez nem jelenti azt , hogy a férfiak nem..
2022. júl. 31. 23:15
 29/29 anonim ***** válasza:

Semmit

Valószínű nekem fontosabb a kapcsolat

2022. aug. 1. 09:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!